2020-07-03 23:51

Ministrul Transporturilor: Protestatarii de la CNADNR sunt revoluţionari de serviciu

 |  12:13
Ministrul Transporturilor: Protestatarii de la CNADNR sunt revoluţionari de serviciu

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat că protestatarii de la CNADNR sunt revoluţionari de serviciu, în condiţiile în care au contestat şi celelalte conduceri.

"Nu este decât un director, restul sunt foşti directori. Vreau să vă spun că sunt revoluţionari de serviciu. Au contestat toate celelalte conduceri, inclusiv a mea. Nu vreau să intru în detalii. Înţeleg dorinţa umană de a ocupa o funcţie de conducere. Nu înţeleg aplombul cu care poţi să critici structura şi reţeaua de autostrăzi a României, când e opera muncii tale din ultimii ani şi vii şi critici un om care a venit de 3-4 luni pentru că toate autostrăzile au probleme", a afirmat Dan Costescu, potrivit Mediafax.

Ministrul Transporturilor a fost invitat la audieri în cadrul Comisiilor reunite de Transporturi din Parlament.

"Este în zona demagogiei. Curăţenia în CNADNR continuă. Vom vedea strigăte de genul acesta în continuare. Nicio operaţie nu se face fără durere. Vom face acest lucru. Sper ca toată lumea să aprecieze rezultatele, dar această operaţie – evaluarea personalului continuă. A început de la conducere, va continua până la nivelul de jos", a subliniat ministrul Transporturilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-05Parerea ta...

VIORICA
05 Apr 2016

Dacă protestatarii de la CNADNR sunt revoluţionari de servici TU ministrul transporturilor, Dan Costescu, cand ai facut ultimul control MEDICAL.
DUMITRU
06 Apr 2016

Asta nu va face nici o reorganizare a CNADNR.Dimpotriva, cu Homor apara caracatita din cumpanie si Directiile regionale[amante.,[amante geologi,arhitecti,nepoti,nepoate,textilisti,juristi si tot felul de lenesi pe bani multi si cite 3 inloc de 1 cu sporuri de risul curcilor.Afara.Costesc.Homor,Neaga.,toti directorii numiti politic dar incompetenti.si toate pilele lor
JAF LA TRANSPORTURI ???
09 Apr 2016

Fratia penalilor de la CFR Calatori: Litra Marcel , director comercial CFR Calatori -luare de mita ; Secara Vasile, fost director general CFR Calatori-santaj; Berinden Nicolae , fost sef oficiu jurudic CFR Calatori-complicitate la santaj; Mogan Petru , sef serviciu logistica CFR Calatori,mentinut de Dorobantu Valentin in aceasta functie fara a avea nicio conditie indeplinita in vederea ocuparii ei ,nici cel putin cea de vechime -evaziune fiscala,tainuire, abuz in serviciu, dare de mita, etc. Radulescu Gheorghe , fost director CFR Calatori Brasov-santaj, fals si uz de fals. Claudiu Dumitrescu, fost membru in CA al al CFR Calatori-trafic de influenta, luare de mita,etc. Dorobantu Valentin, fost director general CFR Calatori-abuz in serviciu, comportare abuziva, etc. Gavris Teodor, fost director tractiune CFR Calatori-luare de mita, trafic de influenta, etc. Protopopu Telu,fost director general adjunct CFR Calatori -trafic de influenta , luare de mita, etc?
CRISTINA
23 Apr 2016

«Băieţii deştepţi» de pe calea ferată primesc 303 mil. euro de la stat Peste 1,35 miliarde de lei (303 mil. euro), bani de la buget, au fost pregătiţi de ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pentru operatorii privaţi din transportul feroviar de călători în următorii cinci ani. Compania CFR Călători urmează să primească subvenţie în valoare de puţin peste 1,22 miliarde de lei în acest an. Ministerul Transporturilor a bătut în cuie contractul de servicii publice pentru perioada 2016 - 2020 al CFR Călători şi a celor patru operatori privaţi. Dacă CFR Călători primeşte aproximativ 60% din necesarul subvenţiei pentru transportul feroviar de călători, operatorii privaţi încasează, în acest an, aproximativ 60 milioane de euro. După expirarea contractelor de servicii publice valabile în perioada 2012-2015, specialiştii Ministerului Transporturilor s-au gândit că ar fi mai bine să crească perioada de contractare la cinci ani. Mai mult, oficialii Ministerului Transporturilor nici nu au publicat, în timpul cerut de regulament, anunţul de încheiere a contractelor de servicii publice în monitorul oficial european, document care reglemengtează piaţa de servicii de transport cu autobuzul şi pe calea ferate. „De la începutul anului 2015, Ministerul Transporturilor, trebuia să notifice anunţul de intenţie de contractare a serviciilor publice pentru perioada 2016 – 2020 în transportul feroviar public de călători. Nu numai că nu s-a publicat în avans anunţul, dar contractele se semnează retroactiv. Oficialii Ministerului Transporturilor au crescut perioada de contractare la 5 ani fără nicio justificare. Serviciile privind transportul public cu tramvaiul se contractează pe 10 ani pentru a se amortiza investiţiile, în 5 ani nu se amortizează niciun tren”, ne-au explicat surse din industria feroviară. Profituri de milioane de euro de pe urma subvenţiilor Cu subvenţia încasată
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz