2019-12-11 21:12

Mugur Isărescu AVERTIZEAZĂ: ”Va urma o RECESIUNE. Să nu ne prindă cu garda jos”

 |  19:33
Mugur Isărescu AVERTIZEAZĂ: ”Va urma o RECESIUNE. Să nu ne prindă cu garda jos”

Recesiunea economică va veni și nu trebuie să ne prindă cu garda jos, avertizează guvernatorul Băncii Naţionale. Mugur Isărescu spune că deocamdată nu sunt semne, dar atrage atenția că în asemenea situații, deficitele mari ne-ar pune în imposibilitatea de a ne apăra.

Oficialii Băncii Centrale au evidențiat însă că principalii factori ai fenomenului sunt de natură externa: Brexit, problemele economice ale Chinei și creșterea datoriilor suverane.

Economia de piață este ciclică, va urma cândva, nu am făcut o prognoză, dimpotrivă, am spus clar. Nu vedem deocamdată niciun semn de recesiune. Dar va urma o recesiune și este bine ca această fază descendentă să nu ne prindă cu garda jos (...) Avem nevoie de multe lucruri, de investiții substanțiale în infrastructură, de aliniere la standardele înalte ale practicii administrative din celelalte țări ale UE. Și nu în ultimul rând avem nevoie de politici coerente, a subliniat guvernatorul Mugur Isărescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-10Parerea ta...

ZÂT SCÂRBOȘENIE!
10 Dec 2018

MEREU NE-AI ȚINUT CU CHILOȚII ÎN VINE, FIIND MEREU RECESIUNE, SĂ FAC CEVA PE FAȚA TA DE REPTILIAN! FIR-AI AL DRACULUI CU CINE TE-A ȚINUT ÎN FUNCȚIE 3 DECENII ÎNDATORÂNDU-NE ÎNCĂ LA ÎNCEPUT DE ANI 90, TIRÂND AURUL ROMÂNIEI PESTE HOTARE ȘI JUMULIND PRIN DOBÂNDĂ LA CREDITE, CUM N-A FĂCUT-O NIMENI DIN U.E. SAU ALTĂ ȚARĂ, SCÂRBĂ ORDINARĂ ! ZÂÂTTT DRACE!
ANONIM
11 Dec 2018

Isarescu a fost cumnatul principesei ileana.Asa ca stie de la principesa ileana cum se cara bogatiile la straini...se va afla oare cat aur au scos din tara regina maria si principesa ileana????
EVENTUALA RECESIUNE ....
11 Dec 2018

.......se datoreaza incompetentei guvernului mafiot draknea care a dus balanta comerciala la un deficit de 1,5 miliarde euro PE LUNA. Datoria externa a Romaniei sub guvernare psd-alde a crescut la peste 100 miliarde euro , iar deficitul bugetar al Romaniei s-a DUBLAT fata de 2017. Dezastrul cifrelor arata cum un puscarias a putut distruge o tara.
ANONIM
11 Dec 2018

Opinați că guvernatorul BNR ar trebui instalat în funcție de către președinte și nu de către parlament întrucât este o funcție administrativă și nu una de împărțire a banilor după interesele politicienilor ?
ANONIME....
11 Dec 2018

Ai fost cel mai tare prin astă întrebare!
BANI FARA NUMAR
11 Dec 2018

SA RASPUNZI PENAL , CA FURI BUGETUL SI VIITORUL TARI PENTRU TILHARUL DE TELEORMAN . DA DRUMUL LA TIPARNITA , FARA NUMAR
ANONIM
12 Dec 2018

Ați zice că pentru a fi deținător al adevărului, pentru că "in vino veritas", guvernatorul de la BNR și-a luat podgorie ?
ANONIM
12 Dec 2018

Opinați că s-ar putea să fi descoperit în "aprofundarea adevărurilor" din producția propriei podgorii ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray