2020-07-11 01:33

Nou șef peste cele două aeroporturi ale Capitalei

 |  13:24
Nou șef peste cele două aeroporturi ale Capitalei

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) care administrează cele două aeroporturi ale capitalei are începând din această seară un nou director general. În ședința Consiliului de Administrație a CNAB care a avut loc marți seara s-a decis ca funcția de director general al CNAB să fie preluată de Florin Dimitrescu, potrivit Boarding Pass.

Florin Dimitrescu este al șaselea director general a CNAB în ultimii doi ani și a preluat mandatul de la Alexandru Ivan care a demisionat în 16 ianuarie de la conducerea CNAB, la mai puțin de la un an de la numirea sa în funcție pe filieră politică.

Florin Dimitrescu (39 de ani), cu studii de drept, administrație publică și afaceri, inclusiv cu MBA, plus un master la un centru de studii NATO. Anterior, între octombrie 2016 (în mandatul Guvernului Cioloș) și februarie 2018, Florin Dimitrescu a lucrat la Guvern. Inițial a fost consilier la Cancelaria premierului, iar în iunie 2017 a fost numit șeful Serviciului Coordonare Instituții din cadrul Secretariatului General al Guvernului, poziție în care s-a ocupat de "asigurarea dispozițiilor prim-ministrului privitoare la coordonarea activității instituțiilor publice și organelor de specialitate ale administrației publice centrale", potrivit CV-ului său. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29

Mai multe imagini:
Nou șef peste cele două aeroporturi ale Capitalei
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz