2020-04-07 01:15

Conducere nouă la CNAIR. Un avocat va fi director general, iar blonda lui Boc e deja administrator

 |  11:18
Conducere nouă la CNAIR. Un avocat va fi director general, iar blonda lui Boc e deja administrator

Adunarea Generală a Acționarilor de la Compania Natională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), adică cei doi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor - Laura Diana Gîrlă şi Georgeta Magdalena Bratu -, a hotărât în această săptămână schimbarea componenţei Consiliului de Administraţie al companiei.

Astfel, au fost demişi din board-ul administrativ de la CNAIR patru membri - Georgeta Bumbac, Ionuţ Maşala, Bogdan Pascu şi Marius Piţigoi. În locul lor, cu mandat provizoriu, au fost numiti Septimiu Buzaşu - fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor pe vremea lui Orban si Silaghi, Ionuţ Maşala, care este angajatul CNAIR, Fabian Țîrcă - secretar general adjunct în Ministerul Transporturilor, Mihaela Mocanu și Gabriela Ștefania Ferentz - abia numită secretar general al Ministerului Transporturilor, mai bine cunoscută ca blonda lui Boc, pentru că era si este foarte apropiată de edilul Clujului. Potrivit informaţiilor noastre, noul CA de la CNAIR îl va schimba în această săptămână și pe directorul general Sorin Florin Scarlat și, în locul acestuia, va fi numit un apropiat al premierului Ludovic Orban, avocatul Bogdan Drăghia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-28Parerea ta...

CABINET AVOCAT
29 Noi 2019

De unde aveți această informație? Domnul avocat are firmă de avocatura în Canada și nu a confirmat această informație... Vă rugăm să dezmințiti această știre falsă
AVOCAT BOGDAN DRAGHIA
29 Noi 2019

Bună seara... Va somez să ștergeți acest fake news
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine