2020-04-06 20:03

Noul sediu al Registrului Auto Român din Satu Mare, inaugurat în prezența miniștrilor Transporturilor și Apărării

 |  15:01
Noul sediu al Registrului Auto Român din Satu Mare, inaugurat în prezența miniștrilor Transporturilor și Apărării

Noua reprezentanţă a Registrului Auto Român (RAR) Satu Mare a fost inaugurată, duminică, de către ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, şi de cel al Apărării, Gabriel Leş, aceasta având o capacitate dublă de lucru.

Panglica a fost tăiată de către cei doi miniştri, alături de oficialităţi locale, după care s-a trecut la sfinţirea reprezentanţei şi prezentarea acesteia.

„Este un proiect pe care noi l-am inclus în planul de achiziţii pe 2017 şi când zic noi, vorbesc de guvernul PSD, pentru că deşi activam în ministere diferite şi eu şi Gabi Leş, am avut acest obiectiv comun, acest sediu, un sediu care este foarte important, pentru că vine să dubleze capacitatea autoturismelor care intrau la verificat la sediul RAR precedent. Este o investiţie de 13,5 milioane de lei, deci banii care au fost alocaţi de Guvern pentru construcţia unui sediu nou, modern, care vine să aducă plus valoare serviciilor către sătmăreni", a declarat Răzvan Cuc, potrivit Agerpres.

RAR a anunţat că prin noul sediu îşi dublează capacitatea de lucru, având două linii integrate pentru verificarea autovehiculelor. Reprezentanţa este dotată cu tehnologie de ultimă generaţie, reducând-se astfel şi timpul de aşteptare. Construcţia a fost realizată în 17 luni, fondurile fiind asigurate din bugetul de investiţii al RAR. Sediul este situat la ieşirea din Satu Mare spre municipiul Carei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine