2019-09-18 16:38

O companie GERMANĂ de top anunță construcția unei fabrici în ROMÂNIA. Unde va fi amplasată și ce produse vor fi realizate

 |  21:27
O companie GERMANĂ de top anunță construcția unei fabrici în ROMÂNIA. Unde va fi amplasată și ce produse vor fi realizate

Sennheiser, producătorul internaţional de căşti, microfoane şi sisteme de transmisie wireless, a anunţat luni planurile de a construi la Braşov cea de a patra fabrică a sa la nivel global.

Alături de fabricile deja existente în Germania, Irlanda şi Statele Unite ale Americii, noua bază de producţie va asigura pentru Sennheiser şi mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piaţă, a precizat compania, într-un comunicat transmis Agerpres. După finalizarea construcţiei, programată anul acesta, fabrica din Braşov se va concentra iniţial pe producţia de electronice destinate publicului larg. Prin investiţia într-o nouă fabrică, Sennheiser intenţionează să îşi întărească poziţia pe piaţa europeană de produse electronice. „De mai mulţi ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari creşteri. Cu noua fabrică din România, avem o a treia bază de producţie europeană şi, în acelaşi timp, ne extindem reţeaua de distribuţie din Europa. Aceste acţiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producţie, dar şi capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerinţe de piaţă dinamice”, a declarat dr. Andreas Sennheiser, co-CEO la Sennheiser.

„Unul dintre principalele motive pentru care am ales Braşovul este infrastructura, apoi conexiunea foarte bună cu zona economică europeană. Aşteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu Industrial Park Braşov (IPB). Ca un partener important, IPB va juca un rol cheie în a asigura standardele de înaltă calitate pe care le avem pentru fabricarea produselor noastre”, a declarat Daniel Sennheiser, co-CEO al companiei. În total, Sennheiser, companie cu sediul central în Germania, lucrează cu 20 de subsidiare de vânzări şi parteneri comerciali în peste 50 de ţări din întreaga lume. În 2016, Grupul Sennheiser a avut vânzări totale de 658,4 milioane de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray