2020-06-05 23:24

O nouă cerere de insolvenţă la adresa Blue Air pentru o datorie de circa 18.500 de euro

 |  19:32
O nouă cerere de insolvenţă la adresa Blue Air pentru o datorie de circa 18.500 de euro

Lanţul hotelierContinental a cerut vineri la Tribunalul Bucureşti insolvenţa companiei aerieneBlue Air, pentru o datorie de aproximativ 18.500 de euro, procesul având primultermen de judecată în martie 2011. "Încerc să recuperez o datorie atât demică, restantă de peste un an. Am făcut toate demersurile legale, dar n-amreuşit să rezolv problema", a declarat Radu Enache, proprietarul lanţuluiContinental, citat de Mediafax. Acesta a precizat că datoria a fostfăcută în urma neplăţii chiriei de către o agenţie a Blue Air, care funcţionaîn incinta unuia dintre hotelurile lanţului, precum şi cazări neachitate decătre angajaţii operatorului aerian. "Eu cred că vor plăti, dar aşteaptămai întâi să vadă pisica", a adăugat Enache.

Florentina Ivan,director de comunicare la Blue Air, a spus că în prezent departamentulfinanciar al companiei aeriene, împreună cu cel al Continental, discută pentruconfirmarea soldului. "S-a dat deja dispoziţie de plată pentru stingereadatoriei, dispoziţie ce se va implementa după confirmarea soldului de ambelepărţi. Până în prezent nu s-a primit nici o notificare de către Blue Air cuprivire la acest dosar", a adăugat Ivan.

Tribunalul Bucureştia admis la începutul lunii octombrie intrarea în insolvenţă a Blue Air,deţinută de omul de afaceri Nelu Iordache, în urma unor cereri mai vechiînaintate de către Carpatair şi Service Excellence Solutions, dar compania aanunţat, ulterior, că hotărârea instanţei a fost suspendată de către Curtea deApel. Decizia Tribunalului Bucureşti a fost contestată de Blue Air pe motiv căoperatorul nu are datorii către cele două firme. Şi alte companii au depus latribunal cereri de intrare în insolvenţă a Blue Air, pe motivul neplăţii unordatorii, dar reprezentanţii companiei au afirmat că fie au plătit, fie sunt încurs de achitare a restanţelor financiare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine