2020-02-22 13:39

Olguța Vasilescu, REPLICI DURE la criticile lui Iohannis privind Legea Salarizării

 |  20:05
Olguța Vasilescu, REPLICI DURE la criticile lui Iohannis privind Legea Salarizării

”Unii au păţit chiar să le scadă salariile, aşa ceva nu putem să numim o reformă, este un eşec”, a spus presedintele Iohannis, opinie care a scos-o din sarite pe Lia Olguța Vasilescu.

„Bineînțeles că deciziile sunt dictate de la partid, pentru că este un partid care a câștigat guvernarea în baza unui program de guvernare, pe care noi îl respectăm punct cu punct. Nu în fiecare dimineață ne propunem să facem altceva, dar vreau să vă aduc aminte că anul trecut spunea despre reformă că este o țopăială șamd.

După primul trimestru al acestui an, avem deja o colectare cu 5 miliarde în plus față de primul trimestru al anului trecut și deficitul pe fondul de pensie este redus la jumătate.

Așa că țopăiala fiscală, cum a înțeles-o Klaus Iohannis, are alte consecințe în economia reală. Cât despre legea salarizării, vreau să-i reamintesc faptul că i-am trimis la Cotroceni un dosar foarte mare cu fluturașii din tot sectorul bugetar în care a putut să constate și dumnealui, dacă a avut - bineînțeles - timp să le citească între excursiile pe care le tot face în afara țării, că de la începutul anului trecut salariile bugetarilor au crescut și este foarte simplu să se uite și pe bugetul României. (...) Despre ce nemulțumiri vorbim?”, a spus Olguța Vasilescu, la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-12Parerea ta...

COADA DRACULUI
12 Mai 2018

Sau saturat oameni , se pisa cite o picatura de 3 - 4 ori pe zi si schimba grilele . Ca la circul lui Iosefini . Tot ce inprumuta da pe salari , pensi speciale si pensi babane , la demnitari si parlamentari . Datorie peste 100 miliarde euro . Oare cine ii plateste ?????????Copii copiilor ei ??
COADA DRACULUI NEBUN
13 Mai 2018

Salarii ,pensii , bai natie chiar este asa de greu sa tii minte cateva reguli bai analfabet drogat Iata oameni buni cine iese in strada Iata ,,romanii,, lui iohannis niste analfabeti prosti
ANONIM
13 Mai 2018

Datorii facute de Iohannis si ciolos in decembrie 2016 in batae de joc pentru a mai pune in carca copiilor nostri niste datorii 10 miliarde date fara acordul nimanui pe arme si avioane second hand 30 DEMILIARDE IMPRUMUTATE DE ALT ,,PATRIOT" DEAL VOSTRU CHIORUL CEL BETIV Deci 40 de miliarde puse in carca copiilor nostri de cei 2 in 2016 banii imprumutati de chior nu se stie unde sunt Au fost impartiti de kior cu IOHANNIS INTRE EI
CIOCIOLINA
14 Mai 2018

CE FATA MASCATA SI MUTRA DE BOXER RATAT . ALEGE MODELUL GERMAN DE PENSI . DAR CEL FRANCEZ , ITALIAN , AMERICAN , CUM ESTE ? SA VEDEM CUM MAI AMAGESTE PENSIONARI
@OLPUTZA CRACANESCU
15 Mai 2018

URIT A IMBATRINIT STOARFA ASTA DE PE CENTURA CRAIOVEI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine