2020-08-07 21:58

Pact între dezvoltatori şi vânzătorii de terenuri

 |  17:22
Pact între dezvoltatori şi vânzătorii de terenuri

Interesul pentru dezvoltarea imobiliară a revenit în acest an, pe fondul scăderii considerabile a diferenţei între preţul cerut de proprietari şi cel oferit de dezvoltatori, se arată într-o analiză a companiei de consultanţă imobiliară Capital Property Advisors, precizează Mediafax.

Pe piaţa de investiţii, cumpărătorii s-au orientat în acest an către produse generatoare de venit, în speţă clădiri de birouri de calitate, închiriate către chiriaşi cu bonitate, la o chirie sustenabilă şi care prezintă un risc scăzut în ceea ce priveşte gradul de neocupare. În acelaşi timp, interesul investitorilor s-a canalizat şi către terenuri pentru dezvoltări ulterioare, localizate în zone uşor accesibile, proximitatea faţă de metrou şi mijloacele de transport fiind unul din criteriile principale.

„La fel ca în anii trecuţi, am observat un interes crescut în ceea ce priveşte produsele «prime». A revenit interesul pentru dezvoltare, anul acesta fiind achiziţionate mai multe terenuri pentru dezvoltări ulterioare de proiecte de birouri şi rezidenţiale. Acest lucru se datorează şi faptului că diferenţa dintre preţul cerut şi preţul oferit de către dezvoltatori a scăzut considerabil”, a declarat într-un comunicat Adrian Mihăilă, associate director, Capital Property Advisors.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz