2019-10-17 12:03

Parlamentul va ANCHETA scumpirea energiei

 |  13:57
Parlamentul va ANCHETA scumpirea energiei

Premierul Mihai Tudose a cerut o anchetă parlamentară pe tema activităţii ANRE şi a scumpirii energiei electrice, iar vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache se conformează şi spune că ]n acest caz va exista fie o comisie de anchetă, fie o investigaţie realizată de comisiile de Industrii.

“Fără îndoială, da (n.r - că va fi o anchetă). Eu sunt la Parlament, aştept de la premier această scrisoare. Fie se va constitui o comisie de anchetă, fie comisiile reunite de Industrii, pentru că din câte ştiu eu, ANRE-ul este în coordonarea comisiilor de Industrii, comisiile de Industrii de la Cameră şi de la Senat vor face o astfel de anchetă, să vadă ce se întâmplă, pentru că aşa cum ştiţi, ANRE-ul este în coordonarea Parlamentului”, a spus Florin Iordache, citat de news.ro.

Întrebat cu ce s-ar solda ancheta parlamentară, Iordache a răspuns: “Cu un răspuns de la ANRE, ce s-a întâmplat şi care este un răspuns cu date şi cu documente, de ce creşte preţul, care sunt factorii care au dus la aceste creşteri, dacă nu cumva e o incompetenţă din partea ANRE-ului. Deci sunt nişte răspunsuri pe care cei care coordonează activitatea trebuie să le dea”.

Primul-ministru Mihai Tudose a afirmat, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri, că Executivul va cere Parlamentului să declanşeze o anchetă privind activitatea din ultimele luni a Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie, motivul nemulţumirii fiind suspendarea licitaţiei trimestriale pentru electricitatea necesară clienţilor beneficiari de serviciul universal, categorie care include clienţii casnici şi firmele mici, aferentă trimestrului al treilea al acestui an.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-10Parerea ta...

ANRE
10 Aug 2017

Ce date?faptele sunt clare pretul trebuie da scada.seful anre si angajatii sunt mana dreapta a mafiei din energie.exista probe clare .
COMISIE NATO ? DA.
19 Aug 2017

Balanță cu INPUT,OUTPUT. pe contoarele SEN = arată minciuna !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray