2020-04-07 11:41

Patronatele din turism îi cer premierului Orban să înființeze Autoritatea Națională pentru Turism

 |  14:56
Patronatele din turism îi cer premierului Orban să înființeze Autoritatea Națională pentru Turism

Premierul Ludovic Orban a desființat Ministerul Turismului, urmând ca atribuțiile și activitățile acestei institutuții să se regăsească în structura Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, condus de ministrul Virgil Popescu.

Însă, această reorganizarea a Guvenului, prin trecerea Turismului la ministerul condus de Virgil Popescu, n-a fost agreată de către oamenii de afaceri din turism. Ca atare, joi, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a solicitat, printr-o scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban, „înființarea Autorității Naționale pentru Turism (A.N.T) condusă de un Președinte cu rang de Secretar de Stat în subordinea directă a Ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri”.

Totodată, patronatele din turism solicită prim-ministrului „constituirea unei comisii mixte, formată din specialiști ai Guvernului, Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri și trei reprezentanți ai FPTR, în vederea completării și îmbunătătirii Programului de Guvernare - Turism”. Mai mult, în susținerea propunerii de înființare a acestei autorități, FPTR a transmis premierului Ludovic Orban și o propunere de notă de fundamentare, dar și o organigramă a Autorității Naționale pentru Turism.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine