2020-02-17 11:05

Pe şest, Eugen Teodorovici îşi subordonează mai multe programe europene

 |  14:21
Pe şest, Eugen Teodorovici îşi subordonează mai multe programe europene

Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, plănuieşte o Ordonaţă de Urgenţă prin care să-şi subordoneze AM POS Transport şi AM POS Mediu. Teodorovici nu a făcut însă şi consultări pe această temă cu organizaţiile de profil sau cu societatea civilă.

Ordonaţă de Urgenţă pe care Teodorovici o doreşte ar putea doar să încurce lucrurile la AM POS Transport şi AM POS Mediu. Precedentul caz, POSDRU, prin care ministerul condus de Teodorovici a preluat autoritatea de management în martie, a creat întârzieri majore la plăţi.

Mai mult, ar putea fi îngreunată atragerea fondurilor europene, în condiţiile în care Guvernul care a reuşit până în prezent să absoarbă doar 47 la sută din fondurile destinate României.

Proiectul de Ordonanţă ar putea fi publicat vineri, iar Eugen Teodorovici şi-ar spori considerabil fondurile de la minister pentru 2015, în condiţiile în care de la Buget urmează să primească 1,76 miliarde lei, mult peste nivelul de 166,37 milioane lei alocat pentru 2014.

În documentul ataşat, vedeţi Ordonanţa propusă de Eugen Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-12

Documente:Parerea ta...

ANONIM
12 Dec 2014

Discotecarul Eugen Teodorovici nu are nici o legatura cu fondurile europene el este obsedat de FUNDURILE pitipoancelor..........
GEO
12 Dec 2014

Papitoiul asta nu intelege nimic despre nimic, cum ar putea intelege ceva despre mediu? Vai si-amar! Si isi inchipuiau unii ca abuzurile politrucilor incompetenti si corupti se diminueaza.
ANONIM
12 Dec 2014

Cititi cu atentie documentul, nu este vorba numai despre bugetele europene pentru transport si mediu, cea mai mare lovitura o da prin desfiintarea UCVAP, institutia care verifica achizitiile publice. Cum de nu se sesizeaza nimeni?
DECENEU
13 Dec 2014

Din declaratiile individului reiese ca nici nu intelege cu ce se-ocupa anumite institutii. Si, in loc sa-l dea afara, i-au dublat mosia pe care sa-si faca de cap!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine