2020-05-25 13:24

Petrom se mută în noul sediu de 130 mil. euro din nordul Capitalei

 |  19:13
Petrom se mută în noul sediu de 130 mil. euro din nordul Capitalei

Ceamai mare companie din România, producătorul de ţiţei şi gaze OMV Petrom, vainaugura joi, 2 decembrie, noul său sediu, Petrom City, aflat în zonaStrăuleşti din nordul Capitalei, pentru construcţia căruia compania a investit130 milioane de euro.

PetromCityva aduna peste 2.500 de angajaţi ai companiei, care acum îşidesfăşoară activitatea în mai multe clădiri din Capitală şi din Ploieşti.Oficialii Petrom spun că acest proiect reprezintă cea mai eficientă soluţie înfaţa chiriilor ridicate pe care le plătesc pentru cele şase sedii dinBucureşti.

OrăşelulPetrom are o suprafaţă totală desfăşurată de 100.000 metri pătraţi şi estealcătuit dincinci clădiri: două clădiri administrative ovale(ClădireaInfitniy), o construcţie cu formă clasică, un centru de date şio centrală de 5 MW care vagenera energie şi care va funcţiona independentde reţeaua publică de energie. Complexul va include circa 1.000 de locuri deparcare.

Pentruimplementarea proiectului, Petrom a cheltuit circa 130 de milioane de euro, dincare 80 de milioaneau fostdestinate construcţiei clădiriloradministrative, iarpeste 10milioane pentru reabilitarea ecologică aterenului.Investiţia includeconstrucţia centrului de date, acentralei electrice, a garajului şi realizarea infrastructurii stradale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine