2020-02-18 11:10

Ponta: Încasări excedentare pentru ANAF

 |  19:34
Ponta: Încasări excedentare pentru ANAF

Premierul Victor Ponta se mândreşte cu sumele prevăzute a fi încasate la buget pentru luna august.

"Deci in urmatoarele 5 zile vom avea iar incasari excedentare (chiar cu scaderea TVA la 9% la alimente si alte asemenea masuri)!", a scris Ponta, pe contul lui de Facebook.

Primul ministru afirmă ca aceste cifre sunt binevenit in contextul discutiilor despre Codul Fiscal in conditiile in care arata "foarte clar": "combinatia magica - taxe mai mici si mai putine si ANAF mai eficient si performant in colectare si combaterea evaziunii".

"Asa cred ca putem si in 2016 sa mentinem directia pozitiva pe care ne aflam azi", încheie premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-26Parerea ta...

ANONIM
27 Aug 2015

CE STII PONTIACULE DE ASTA SI NU ZICI NIMIC DUPA CE IL AI CONSILIER PE probleme pe acoperitul descoperit MELESCANU "Se numește Lăcrămioara Isărescu, este fiica guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, și din funcția pe care o deține controlează tot ce se întâmplă pe 120 de hectare de teren. Potrivit economica.net, suprafețele sunt situate apropierea Bucureștiului și în județul Constanța și aparțin companiei norvegiene RomReal, unde Lăcrămioara Isărescu director și membru al Consiliului de Administrație. RomReal este o companie înregistrată în Insulele Bermude și avea în plan dezvoltarea unor proiecte imobiliare în țara noastră."...de unde ?????
ALO ROMANIA
28 Aug 2015

Carlyle International Energy Partners, parte a The Carlyle Group, unul dintre cele mai mari grupuri de investiţii de capital din lume, a finalizat preluarea operaţiunilor din România ale companiei petroliere canadiene Sterling Resources prin intermediul societăţii Black Sea Oil & Gas. “Portofoliul companiei este alcătuit din trei perimetre deţinute în platforma continentală a Mării Negre, având o suprafaţă totală de 5.000 km2: XIII Pelican, XV Midia (Mică Adâncime) şi EX-25 Luceafărul, care conţin descoperirile de gaze Ana, Doina, Luceafărul şi Eugenia“, a anunţat compania. Black Sea Oil & Gas arată că se va concentra „îndeosebi asupra depăşirii provocărilor cu care se confruntă proiectele de dezvoltare offshore din Marea Neagră şi identificării unor noi oportunităţi în România şi în regiune“. Preţul tranzacţiei dintre Carlyle şi Sterling s-a ridicat la 42,5 milioane de dolari.Perimetrele petrolifere Pelican, Midia, Luceafărul si blocul 27 Muridava, toate în zona româneasca a Mării Negre au fost negociate de catre Compania petroliera Canadiana Sterling Resources prin intermediul raposatului (daca o fi adevarat) DINU PATRICIU care este fiul FOSTULTUI dir .gen. adj al ROMPETROLdin cadrul MINISTERULUI PETROLULUI (geolog) din anul 1989. Dinu Patriciu a obtinut in timpul guvernarii PETRE ROMAN H.G. emisa de FOSTUL premier PRIN CARE i s-a atribuit IN MOD ABUZIV, firmei din care facea parte si era actorul principal "Sterling Resources" perimetrele petrolifere; Pelican, Midia, Luceafărul si blocul 27 Muridava, toate în zona româneasca a Mării Negre. FOSTUL premier PETRE ROMAN a devenit imediat dupa aceea membru PNL si finul de cununie a lui DINU PATRICIU. Nasul DINU PATRICIU le-a oferit DREPT RECOMPENSA celor doua fete a lui PETRE ROMAN "carduri bancare de aur" ca sa le ASIGURE viitorul FARA GRIJI. Aceasta speta DE FURACIUNE NATIONALA dovedeste clar ca Ro este capturata de MAFIOTI interni in colabora
CROCODILUL FLAMAND
28 Aug 2015

TOTI JEFUITORII DE TALIE MARE SUNT SUSTINUTI DE BANCHERII-MAFIOTI DE LA MALTA...IMPREUNA CU CODOSUL-SEF AL LYCURICIULUI 666ITZIK-ARESCU666...PRACTIC 25 DE ANI IN ROMANIA AU CONDUS SECURISTII LUI MAGUREANU DE LA DIE-SIE IMPREUNA CU 666ITZIK-ARESCU666...DEMOCRATIA ORIGINALA SI CAPITALISMUL DE CUMETRIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine