2019-12-11 05:06

Premierul Dăncilă face ANUNȚUL zilei: Ordonanța LĂCOMIEI va fi modificată

 |  19:06
Premierul Dăncilă face ANUNȚUL zilei: Ordonanța LĂCOMIEI va fi modificată

Premierul Viorica Dăncilă a explicat, luni după-amiază, în Parlament, ce se întâmplă cu ordonanţa de urgenţă 114, cea supranumită ordonanţa lăcomiei. Ordonanța nu va fi abrogată, ci doar modificată, a precizat Viorica Dăncilă. Dezbaterea a fost cerută de liberali, care susţin că prevederile actului normativ trimit România în faliment.

”Motivul pentru care mă aflu astăzi în fața dumneavoastră îl reprezintă Ordonanța 114. Deşi solicitarea opoziţiei cu privire la acest act normativ are în vedere doar opiniile nefondate exprimate în spațiul public, cu privire la anumite prevederi ale acestei ordonanţe şi nu la textul în ansamblul său, consider că prezentarea măsurilor luate prin acest act normativ este binevenita. Pentru ca au aparut multe manipulari si romanii au dreptul sa stie adevarul.

​Este important de subliniat că actul normativ conține un set de măsuri ce au în vedere stimularea dezvoltării economice, prin creșterea nivelului de investiții și prin susținerea proiectelor cu beneficii directe pentru cetățeni.

Romania nu a inventat aceste taxe! Ele au fost impuse in mai multe tari din Uniunea Europeana ca urmare a practicilor incorecte prin care unele companii si-au externalizat profiturile. Ne-am concentrat asadar pe reglementări care să indrepte aceste practici incorecte” a declarat premierul Dăncilă în plen la Ora premierului.

Senatul a adoptat tacit, în şedinţa plenului de luni, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal-bugetare, pentru care termenul de dezbatere şi vot s-a împlinit pe 1 martie 2019.  Nota de adoptare tacită a fost citită în plen de preşedintele de şedinţă, senatorul Claudiu Manda, relatează Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

COADA DRACULUI
04 Mar 2019

TESATOAREA FIULERULUI DE TEHELEORMAN , OFERA IN PARLAMENT , SCOBITORI FOLOSITE LA UN CAP , CONTRA HIRTIE HIGIENICA , FOLOSITA PE O PARTE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray