2019-12-08 00:39

Premierul Orban LINIȘTEȘTE românii: ”În 2020 nu vom introduce nicio TAXĂ nouă!”

 |  17:09
Premierul Orban LINIȘTEȘTE românii: ”În 2020 nu vom introduce nicio TAXĂ nouă!”

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că anul viitor nu va introduce nici o taxă nouă, nici taxa de primă înmatriculare despre care vorbise cu câteva zile în urmă. Întrebat despre deficitul bugetar, Orban a spus că acesta ”va depăși cu siguranță 3% în acest an, dar nu înseamnă că trebuie să ne panicăm”.

”Se mai îndoiește cineva că deficitul va depăși 3%? Vom discuta la Comisia Europeană, vom explica ce plan de redresare avem, am convingerea că vor înțelege situația. Relația pe care o avem cu președintele noii Comisii Europene e una de încredere, vom colabora astfel încât România să aibă parte de un tratament corect”, a mai spus Orban la ieșirea de la discuțiile cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

El a făcut precizări legate de declarația anterioară despre posibila introducere a taxei de primă înmatriculare: ”Atunci am spus că vom discuta cu Comisia Europeană pentru a găsi o formă acceptată. Oricum, în cursul anului viitor nu va apărea nici o taxă nouă”.

Orban a mai spus că anul viitor vor exista ”restructurări ale aparatului administrativ conforme cu viziunea asupra modului în care trebuie să funcționeze optim fiecare instituție guvernamentală”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Becul şi taxa Eliminarea taxei radio-tv a declanşat o serie de proteste inutile din partea angajaţilor de la radio şi televiziunea publică. Ei s-au convins însă că poporul nu-i susţine. Înainte de votul în parlament, jurnaliştii bugetari lansau tot felul de apeluri de susţinere pe reţelele de socializare. Au avut puţine argumente. Mai întâi, şi-au denigrat şefii, care le-ar fi făcut viaţa amară. “Nu ştiţi ce suportăm de câţiva ani”, scriau ei, dar nu relatau nimic din necazurile lor. În fapt, ei ar fi vrut să dea vina pe şefi pentru jaful din bani publici, dar nicidecum pentru emisiunile proaste pe care le realizau sau pentru ştirile obediente puterii
27 Oct 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray