2020-04-07 14:01

Premierul Orban LINIȘTEȘTE românii: ”În 2020 nu vom introduce nicio TAXĂ nouă!”

 |  17:09
Premierul Orban LINIȘTEȘTE românii: ”În 2020 nu vom introduce nicio TAXĂ nouă!”

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că anul viitor nu va introduce nici o taxă nouă, nici taxa de primă înmatriculare despre care vorbise cu câteva zile în urmă. Întrebat despre deficitul bugetar, Orban a spus că acesta ”va depăși cu siguranță 3% în acest an, dar nu înseamnă că trebuie să ne panicăm”.

”Se mai îndoiește cineva că deficitul va depăși 3%? Vom discuta la Comisia Europeană, vom explica ce plan de redresare avem, am convingerea că vor înțelege situația. Relația pe care o avem cu președintele noii Comisii Europene e una de încredere, vom colabora astfel încât România să aibă parte de un tratament corect”, a mai spus Orban la ieșirea de la discuțiile cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

El a făcut precizări legate de declarația anterioară despre posibila introducere a taxei de primă înmatriculare: ”Atunci am spus că vom discuta cu Comisia Europeană pentru a găsi o formă acceptată. Oricum, în cursul anului viitor nu va apărea nici o taxă nouă”.

Orban a mai spus că anul viitor vor exista ”restructurări ale aparatului administrativ conforme cu viziunea asupra modului în care trebuie să funcționeze optim fiecare instituție guvernamentală”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-09Parerea ta...

OVIDIU
09 Dec 2019

Restructurarea se poate face pe cale naturala. Se blocheaza angajarile pana in momentul in care activitatea se blocheaza si este necesara reinceperea angajarilor. O metoda simpla care va avea efectul scontat fara a afecta viata familiilor celor angajati.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine