2020-04-08 14:56

Prețul petrolului s-a PRĂBUȘIT pe bursă

 |  18:49
Prețul petrolului s-a PRĂBUȘIT pe bursă

Momente extrem de tensionate la Bursa din New York. Tranzacțiile au fost suspendate pentru câteva minunte după ce prețul petrolului s-a prăbușit ca urmare a deciziei Arabiei Saudite de a-și crește producția.

Tranzacțiile au fost întrerupte automat la bursa New York din cauza scăderii rapide. S-au reluat acțiunile pe bursă după câteva minute, însă tendința e aceeași. 

Întreaga criză are loc în condițiile în care prețul petrolului a scăzut în tranzacției globale cu aproape 30%. Arabia Saudită a lovit producătorii din Rusia și Statele Unite. 

Și Bursa de la București a scăzut cu 10 procente.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-09Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
09 Mar 2020

nu vreau sa spun vreo prostie,dar deobicei cand se prabusesc bursele chestia inseamna ca urmeaza un razboi.Adica nimeni nu-si doreste asa ceva dar cei care vor sa mascheze alte crize mai mari o sa spune uite avem o criza...bla bla blaaa.Si dupa aia incepe o chestie gen piesele de la domino care se darama una pe alta in cascada.Singurul razboi care tot sta sa inceapa este razboiul dintre rusi si sauditi,cele doua mari tabere exportatoare de petrol care nu mai ajung la niciun fel de concluzie .Totul pleaca de la prea multa lacomie si dorinta de a acapara comertul cu petrol
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine