2019-06-19 07:10

UPDATE.Probleme pentru clienții ING – plățile cu cardul și serviciul ING Home’Bank au fost indisponibile timp de o oră

 |  14:17
UPDATE.Probleme pentru clienții ING – plățile cu cardul și serviciul ING Home’Bank au fost indisponibile timp de o oră

UPDATE Toate serviciile ING Bank România sunt funcţionale la acest moment, după un interval de aproape o oră în care ING Home'Bank şi plăţile cu cardul au fost indisponibile pentru o parte dintre clienţii băncii, potrivit datelor actualizate publicate, joi, pe site-ul instituţiei bancare. "Toate serviciile sunt funcţionale şi nu există mentenanţă programată în perioada următoare", informează banca.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Serviciul ING Home'Bank şi plăţile cu cardul sunt indisponibile la acest moment pentru o parte dintre clienţii ING, a anunţat banca, joi, pe propria pagină de Facebook.

„Pentru moment, serviciul ING Home'Bank şi plăţile cu cardul sunt indisponibile pentru o parte dintre utilizatori. Lucrăm la remedierea acestei situaţii şi vom reveni cu veşti imediat ce acestea devin funcţionale", potrivit informării ING Bank. Datele ING arată că banca are 1,3 milioane de clienţi activi, 830.000 de clienţi de salariu şi 712.000 de clienţi activi ce folosesc servicii digitale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Home sweet home sau Depresie de vară Chiuveta-i scoasă. E pe holul blocului. Maşina de spălat tot acolo. Pentru tricouri curate se rezolvă la curăţătorie: Carrefour Orhideea, zece lei. Cu bicla. Cada a stat două zile în faţa uşii vecinului; nu-l deranjează, e plecat din ţară. Pe jumătatea mea sînt altele. Cînd a venit gresia, omu’ m-a întrebat discret dacă mormanul de saci de la intrarea în bloc îmi aparţine. Dup-aia a zis că merg şi banii mei. A încăput şi cada în rabla lui mîncată de rugină şi fără un rînd de roţi la puntea spate. 60 de saci x 4 lei + cada, total cu scăzămînt exact... Mănîncă şi el o pîine. Veceul a orbitat puţin, funcţional, în funcţie de scurgere; acum, nefuncţional, e în antreu; în baie trebuie să se usuce cimentul. Pentru trei zile l-a înlocuit o găleată. Una neagră. S-a rezolvat şi pentru duş: la cineva la birou, două străzi mai încolo, fix cinci sute de metri, etajul doi. Fireşte după ce se termină activitatea cu publicul
14 Iul 2016

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray