2020-08-09 21:12

Procurorii DIICOT, sechestru pe rafinăria Petromidia

 |  09:59
Procurorii DIICOT, sechestru pe rafinăria Petromidia

Procurorii DIICOT vor pune sechestru pe rafinăria Petromidia în cadrul unui dosar care vizează modul în care a fost privatizată compania Rompetrol. Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că suma totală pe care se va pune sechestru este de aproximativ 3 miliarde de lei.

Această sumă reprezintă valoarea estimată a prejudiciului în dosar. Procurorii vor institui sechestru pe mijloacele fixe de la Petromidia, acțiuni, precum şi pe conturi bancare ale unor persoane fizice.

Acest dosar este disjuns din dosarul Rompetrol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-09Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Mai 2016

NEMAIPOMENIT....DUPA 25DE ANI...ASTIA AU O PROBLEMA CU TIMPUL...PATRICIU E MORT...BANII SUNT PESTE TOT...IAR RAFINARIA NU MAI VALOREAZA CINE STIE CE....SITUATIA E LA FEL SI LA O-M-V PETROM...S-AU IMBOGATZIT MAFIOTII IN TARA LUI PAPURA VODA..CHIAR ASA...CINE A PROTEJAT TOATE JAFURILE ASTEA?INCLUSIV "SCUTIREA" ILEGALA A LUI TONTA-PROSTEA DE LA ROMPETROL...PALARIENTR-UN PICIOR....NASTASE MERGE LA VANATOARE...SI TIRIAC LA FEL...PANAMA PAPERS SA NE TRAIASCA
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
09 Mai 2016

SAU TREZIT TIMPITI . PATRICIU MORT LA MISTO . EI DE CE NU A BLOCAT VINZAREA IN ROCADA . ACUM PUTA CALULUI VA BATETI CU GALBEJITI , BAGATI IN FATA DE 2 ANI . IAR TANTALACHE NU STIAU CE SA FACA .
CROCODILUL FLAMAND
09 Mai 2016

DE FAPT TOTUL ARE O EXPLICATIE....SIMPLA....CEI CARE AU JEFUIT ROMANIA DE RESURSE,BANCI,INDUSTRIE DUPA 1989 ERAU KOMINTERNISTII NKVD IMPREUNA CU C-I-A...CONFORM PANAMA PAPERS...IAR ACUM PENTAGONUL A SCHIMBAT MACAZUL SI FOSTII NKVD-ISTI CARE LUCREAZA CU SPIONAJUL KOMINTERNIST URMEAZA SA FIE BAGATI LA MALAXOR...DE EXEMPLU ROMPETROL-KAZ-MUNAI....CE SA VEZI...S-A SCHIMBAT CALIMERA...SI PENTAGONUL A BUBUIT AFACERILE DIN PANAMA ALE C-I-A CU KOMINTERNISTII F-S-N AI LUI ILIESCU-BRUCAN...VICTIME COLATERALE...NEMTII SI AUSTRIECII DIN C-I-A....CARE ORICUM AU FURAT MILIARDE DE EURO DECI AU DE UNDE SA PLATEASCA >>>CONCLUZIA CARE SE IMPUNE ESTE CA PLUTESTE IN AER UN RAZBOI...NU NUMAI FINANCIAR ,DAR SI MILITAR....NU GLUMA PROASTA CU SIRIA...CI ALTCEVA MULT MAI COMPLEX SI MAI MARE...UN RAZBOI AL PETRO-BANCILOR...PETRO-DOLARUL VERSUS RESTUL DE MONEDE ASIATICO-RUSESTI
ANONIM
09 Mai 2016

Daca voi de la DIICOT aveti presiune in conducte sau daca sunteti meseriasi daruiti profesiei atunci cercetati nu numai cazul PETROMIDIA ci TOTUL CE SE LEAGA si in ce conditii raposatul PATRICIU a devenit NASUL DE CUNUNIE A LUI Petre Roman .Cate H.G. a emis Petre Roman in favoarea lui PATRICIU (si a tatalui lui PATRICIU -geologul care a preluat ROMPETROLUL fiind prima entitate de stat preluata moca sau cu banii incasati din strainatate in contul Ro dinainte de 1989) pe baza carora s-au praduit afacerile petroliere ale Ro din tarile arabe (Irak, Libia, etc) si din care o parte au ajuns pe mana verisorilor-spanioli ai lui Petre Roman din SPANIA. Pt cate perimetre petrolifere din MAREA NEAGRA a emis Petre Roman H.G-uri in favoarea lui Patriciu. Ce conturi a avut si are familia lui Petre Roman deschise si alimentate de catre afacerile lui PATRICIU. FACETI-VA DATORIA DRAGI JUDICIARISTI DACA VRETI CA RO SA MAI AIBA VIITOR MACAR SI PT NEPOTII VOSTRI.
ANONIM
09 Mai 2016

I-MI VINE SA VOMIT . PINA VI SA SCULAT MACIUCA , BANI SAU EVAPORAT . PISVASER IN OCHI LUMI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz