2019-11-21 08:58

Profit.ro: Fiscul trimite tinerilor căsătoriţi formulare în care le cere să declare raporturile economice cu fotografi, formaţie şi restaurant

 |  10:10
Profit.ro: Fiscul trimite tinerilor căsătoriţi formulare în care le cere să declare raporturile economice cu fotografi, formaţie şi restaurant

ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriţi solicitări ca aceştia să declare, într-un formular, ce relaţii economice au avut, în contextul căsătoriei civile şi religioase, cu PFA, firme şi altele, care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere şi spaţiul (restaurantul), potrivit informaţiilor Profit.ro. Fiscul solicită nume de persoane/firme, numere de telefon, adrese şi intermediari. Amenda pentru nerespectarea solicitării Fiscului este de 2.000-5.000 de lei.

"Vă solicităm informaţii despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăţi Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-aţi avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile şi religioase", este solicitarea ANAF din documentele trimise celor proaspăt căsătoriţi, conform Profit.ro.

Acestora li se cer nume şi date de contact ale persoanelor şi firmelor care le-au oferit servicii de fotografie sau filmare, formaţiilor sau persoanelor care s-au ocupat cu muzica şi ale restaurantului unde a avut loc nunta şi li se aminteşte că declaraţiile sunt date "sub sancţiunea faptei de fals în declaraţii, prevăzută de art 326 din Codul Penal".

Sancţiunea pentru nerespectarea acestei obligaţii este, pentru persoanele fizice, cuprinsă între 2.000 şi 5.000 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19Parerea ta...

MAFIA ANAF
18 Oct 2018

ataca oamenii care castiga o bucata de paine pentru 50ron si gansterii gen voiculescu mafia petro sunt protejati de anaf.hartuiesc romanii si mafia psd alde dau pensii speciale de mii de euro.criminali nenorociti.
ANONIM
19 Oct 2018

Astia sunt total imbecili. Numai Ionut Misa putea gandi prostii ca acestea. Cum sa iei nuntile si botezurile din urma? Poti sa incerci de acum incolo, desi discutam tot despre o masura aberanta. Aveau dreptate in tot ce spuneau pe aceasta tema di Tariceanu, si Ponta, si Teodorovici. Suntem de tot rahatul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray