2020-02-23 10:28

Proiectul privind salarizarea în sectorul bugetar, retras de ministrul Muncii

 |  14:20
Proiectul privind salarizarea în sectorul bugetar, retras de ministrul Muncii

Bogdan Hossu, președintele CNS Cartel Alfa, a anunțat, marți, că ministrul Muncii, Ana Costea, a retras proiectul OUG privind salarizarea în sectorul bugetar.

"Ministrul Muncii, doamna Ana Costea, și-a asumat răspunderea de a retrage în mod oficial din cadrul Guvernului acest act normativ. Este un pas înainte în vederea rezolvării problemelor pe care noi le-am semnalat.(..) este un act normativ care trebuie dezvoltat foarte clar chiar dacă este vorba de condiționări financiare și de a-l face funcțional și a corecta disfuncționalități constatate la alegea actuala de salarizare", a precizat Bogdan Hossu, președintele CNS Cartel Alfa, la finalul discuțiilor de la Ministerul Muncii, transmite Agerpres.

Marius Nistor, președintele Federației Spiru Haret, a afirmat, la rândul său, că actualul proiect nu ar face altceva decât să accentueze "starea de haos existentă, din punct de vedere salarial, în sectorul bugetar".

"Felicităm poziția ministrului Costea pentru că, în urma discuțiilor purtate cu confederațiile sindicale și reprezentanții federațiilor bugetare, a luat decizia retragerii acestui proiect de Ordonanță care n-ar face altceva decât să accentueze starea de haos existentă din punct de vedere salarial în sectorul bugetar", a precizat acesta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine