2020-06-05 09:57

Propunerile PSD pentru posturile cheie în CONDUCEREA BNR

 |  16:18
Propunerile PSD pentru posturile cheie în CONDUCEREA BNR

PSD îl susține pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, pe Florin Georgescu pentru un nou mandat de prim-viceguvernator și pe Leonard Badea, președinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), pentru postul de viceguvernator al BNR, a declarat premierul Viorica Dăncilă, luni, la finalul ședinței coaliției de guvernare.

Dăncilă a anunțat că PSD îi revin posturile de prim-viceguvernator al BNR, viceguvernator și un post neexecutiv.

"E important și guvernatorul, dar și modul în care s-a lucrat de această dată. În funcție de ponderea fiecărui partid politic în Parlament, au fost reprezentate locurile. Am vrut să avem o abordare foarte corectă. Da, susținerea este pentru Mugur Isărescu. În același timp, PSD va avea postul de prim-viceguvernator, viceguvernator și un post neexecutiv. Florin Georgescu, Leonard Badea sunt propunerile PSD", a declarat Viorica Dăncilă, după ședința coaliției de guvernare la care a participat și Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebată cine îl va înlocui pe Leonard Badea la șefia ASF, Dăncilă a spus că decizia va fi luată în Comitetul Executiv al PSD.

Social-democrații îl propun și pe Gheorghe Gherghina, actual membru în CA, pentru încă un mandat în Consiliul de Administrație al BNR.

Mugur Isărescu, susţinut de PSD şi ALDE pentru un nou mandat de guvernator pentru cinci ani, conduce instituţia de 30 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-01

In legatura cu acest articol...

Dăncilă, răspuns pentru Ponta. Ce variantă de CANDIDAT susține PSD

Rezultate FINALE la Evaluare Naţională 2019, după CONTESTAȚII

Cine va reprezenta PNL în Consiliul de Administrație al BNR

CANICULĂ în următoarele două săptămâni. Instabilitate atmosferică după 9 iulie
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine