2019-06-19 07:06

PSD, apel de ultimă oră pentru BNR: Să intervină!

 |  18:32
PSD, apel de ultimă oră pentru BNR: Să intervină!

PSD afirmă, joi, că singura instituţie abilitată să administreze „controlat” cursul Leu-Euro este Banca Naţională.

„Cursul valutar nu poate şi nici nu trebuie să fie stabilit prin hotărâre de Guvern. Nu ar mai fi o piaţă liberă. Singura instituţie abilitată să administreze "controlat" cursul Leu-Euro este Banca Naţională care dispune în prezent de rezerve de 36,8 miliarde euro ce îi permit să ţină sub control variaţiile de curs”, este mesajul postat de PSD pe Facebook, împreună cu un clip.

Euro se vinde, joi, şi cu peste 4,85 lei la băncile comerciale din România, iar, pe piaţa interbancară, a rămas peste nivelul de 4,76 lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-24Parerea ta...

NEGRO
26 Ian 2019

Chiar au nevoie acesti imbecili pentru a se mentine la putere de sacrificarea aurului romanesc? Nu le-a ajuns punerea pe butuci a economiei, imbogatirea nesimtita prin vanzarea caramizilor si a fierului vechi din intreprinderile ceausiste, pe care nu trebuia decat sa le modernizeze? Dar pentru aceasta nobila misiune chiar era nevoie de cap. Acolo unde nu e, vai de picioare! Chiar refuza in al 24-lea ceas sa se gandeasca la faptul ca tot vor plati amatorismul, aroganta si prostia chiar daca Talharel si Marioneta vor promova Legile amnistiei si gratierii sau succedaneul lor abramburit tot de notarelul de Iesi? Sa admita numai dupa aceste faradelegi ca pe mormintele lor romanii vor avea nu numai dreptul ci si datoria de a suipa si de a-si varsa naduful in mod liber ca Tara a fost spurcata si crucificata de asemena creaturi... Iar Istoria sa-i aseze pe vecie la stalpul infamiei ca asemenea fapte sa nu se mai petreaca nicicand pe pamant romanesc!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray