2019-07-15 21:13

PSD și ALDE au ajuns la un acord. Ce se întâmplă cu Legea off-shore

 |  17:21
PSD și ALDE au ajuns la un acord. Ce se întâmplă cu Legea off-shore

După săptămâni de negocieri tensionate, PSD si ALDE au ajuns la un consens pe tema legii offshore. Proiectul a fost întors odată în Parlament, adoptat în Senat și blocat apoi la dezbaterile din Camera Deputaților. ALDE nu era de acord cu setul de condiții pe care PSD voia să le impună companiilor care extrag petrol din Marea Neagră.

După discuții repetate între reprezentanții PSD și cei ai ALDE s-a ajuns la un acord de principiu. Gazul extras din Marea Neagră se va tranzacționa în proporție de 50% pe piața din România.

Investiția celor care vor opera astfel de exploatări petroliere se reduce la maximum 3% din impozitul pe venit suplimentar, la jumătate din formula care fusese adoptată în Senat.

În ceea ce privește impozitul suplimentar acesta reprezintă mărul discordiei, asta deoarece și cei de la UDMR și cei din opoziție atrag atenția că forma de calcul cu care a venit Ministerul de Finanțe este una incompletă și nu oferă în acest moment o viziune clară asupra metodei de calcul a acestui impozit suplimentar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-23Parerea ta...

MAFIA PSD-ALDE.
24 Oct 2018

Mafia s-a inteles pe spagile ce le vor primi.Borfasii draknea si mascariceanu isi impart resursele naturale ale Romaniei , transformata in propriul SRL.
TRADATORI DE TARA
25 Oct 2018

NISTE FANARIOTI DIN URBE PARLAMENT
FIULER DE TELEORMAN
27 Oct 2018

Platformele noastre petroliere , unde sint ? Cine l-ea vindut sau facute pierdute ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray