2020-08-10 22:38

PUTEREA a avut dreptate! Sorin Scarlat, reconfirmat director general al CNAIR

 |  11:19
PUTEREA a avut dreptate! Sorin Scarlat, reconfirmat director general al CNAIR

În urmă cu câteva zile, PUTEREA a semnalat că directorul Direcției Exploatare Infrastructură Rutieră, Florea Dascălu, se propusese director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), dar membrii Consiliului de Administraţie nici nu voiau să mai audă de el.

Fapt pentru care, PUTEREA anunţa că lui Sorin Florin Scarlat, actualul director general, i se va prelungi mandatul. Joi seară, cei cinci membri ai Consiliului de Administrație de la CNAIR - Septimiu Buzașu (președinte), Ionuț Laurențiu Maşala, Gabriella Ștefania Ferencz, Mihaela Mocanu și Fabian Tîrcă -, au hotarât să-i prelungească cu patru luni de zile mandatul de director general al CNAIR. Practic, aşa cum anticipasem, Sorin Florin Scarlat rămâne directorul general al CNAIR până la începutul lunii mai 2020.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-10Parerea ta...

FANTASTIC
10 Ian 2020

Acești performeri înalți de la ziarul PUTEREA au avut capacitatea de a nu doar să aibă grijă de afaceri, dar să se îngrijească de ei înșiși , chiar să iubească ceea ce au făcut. Consumatorul de news este pe dinafara poate lovit si de un spam pe la spate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz