2020-08-10 03:00

Rareș Bogdan face marele anunț: Da, vom avea anticipate

 |  11:00
Rareș Bogdan face marele anunț: Da, vom avea anticipate

După câștigarea categorică a alegerilor prezidențiale de către PNL, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele partidului, face anunțul mult așteptat de către USR-PLUS.

Rareș Bogdan susține că în urma rezultatului de la prezidențiale este foarte posibil să se genereze o majoritate în Parlament care să respingă două Guverne la rând și să provoace alegerile anticipate.

Întrebat, la RFI, dacă acesta este momentul cel mai potrivit pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate, Bogdan a răspuns: „Absolut de acord și răspund un DA mare. Vom avea alegeri anticipate, sunt convins de asta, în următoarele șase luni de zile, cu cât mai repede, cu atât mai bine”.

„Este o strategie a noastră, o strategie atât a președintelui, cât și a PNL. Este și o dorință a mea, dar este o strategie bine pusă la punct a PNL în această idee, strategie pe care o vor susține și partenerii noștri până mai ieri în Opoziție, care susțin formula guvernamentală în frunte cu Ludovic Orban”, a explicat europarlamentarul PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-25Parerea ta...

DROGAILA
25 Noi 2019

Bai goarna ,bai ventriloc nebun Siktir drogatule !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz