2020-02-24 01:53

Răzvan CUC: „Constructorii NESERIOȘI trebuie să primească o palmă. Nu putem să mai tolerăm ȘMECHERII”

 |  23:23
Răzvan CUC: „Constructorii NESERIOȘI trebuie să primească o palmă. Nu putem să mai tolerăm ȘMECHERII”

Comentând situaţia lucrărilor de la Lotul 3 al autostrăzii Logoj-Deva, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, a declarat că în conturile CNAIR există acum cei 80 de milioane de lei din executarea garanţiilor, „o palmă pentru constructorii neserioşi" care nu respectă contractele în România.

"La un moment dat toţi constructorii neserioaşi trebuie să primească, aş spune, o palmă. Pentru că România trebuie să aplice exact clauzele contractuale. Nu respecţi calitatea, nu respecţi termenul limită, ai o problemă. Şi cred că asta trebuie să facă orice ministru al Transporturilor care este în deplinătatea facultăţilor mintale, când vine vorba de infrastructura din România. Nu putem să mai tolerăm şmecherii., conform Mediafax.

Ministrul a explicat că informaţiile pe baza cărora nu a acceptat recepţia Lotului 3 de la Lugoj Deva s-au dovedit justificate, iar CNAIR-ul a încasat banii din executarea garanţiilor.

"Au apărut acele fisuri pentru care nu am dat în trafic autostrada, deci informaţiile pe care eu le-am primit de la CNAIR au fost reale şi fundamentate. Tot ce pot să spun în momentul de faţă, în conturile CNAIR-ului au intrat undeva la 80 de milioane, bani din garanţiile care trebuia executate conform graficului pentru neaplicarea condiţiilor cotractuale", a declarat Cuc.

Răzvan Cuc nu are un termen în care se vor relua lucrările sau în care va fi gata expertiza care va permite continuarea acestora. "Aşteptăm expertiza, şi după ce vine expertiza...", a spus ministul.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a cerut conducerii CNAIR o expertiză privind fisurile apărute la lotul 3 al austostrăzii Lugoj-Deva.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine