2020-07-03 21:04

Răzvan CUC pune condiții constructorului Autostrăzii Lugoj- Deva: "EXTINDEREA garanţiei sau reziliere"

 |  11:00
Răzvan CUC pune condiții constructorului Autostrăzii Lugoj- Deva: "EXTINDEREA garanţiei sau reziliere"

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, spune că nu va face compromisuri faţă de firma spaniolă care se ocupă de proiect şi a impus condiţia extinderii garanţiei, afirmând categoric: "extinderea garanţiei sau reziliere".

"Demagogia asta ieftină pe care o fac unele, că nu toate sunt aşa, unele firme, şi se ajunge chiar să fie luate în atenţie. Vreţi să vă trimi o poză de acolo să vedeţi cum arată autostrada? E normal să cerem garanţie suplimentară. Am văzut la un moment dat că a apărut o asociaţie că trebuie dată în trafic. Să vină asociaţia aia să-şi asume şi s-o dea în trafic.

La fel am văzut că au apărut mai multe publicaţii. Ba spuneau ca mă folosesc eu de la scandalul de la Lugoj-Deva, Lotul 3, să acced la nu ştiu ce funcţie. Apoi spuneau că sunt probleme foarte grave la Lotul 3. Eu nu mai văd o consecvenţă.

Ori mergem într-o direcţie, ori azi zicem ceva, mâine zicem altceva. Lucrurile au fost clare în ceea ce mă priveşte: garanţie extinsă sau reziliere!", a declarat Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă susţinută la Ministerul Transporturilor, conform Mediafax.

Nu este pentru prima oară când Antreprenorul de pe lotul 3 al Autostrazii Lugoj- Deva creează probleme din cauza calității slabe a lucrărilor, spune CNAIR.

Asocierea S.C. Teloxim Con S.R.L. -COMSA S.A. - Aldesa Construcciones S.A.- Arcadis Eurometudes S.A a fost la un pas de rezilierea contractului în anul 2017, conform CNAIR, tocmai din cauza faptului că a folosit materiale de slabă calitate și nu a respectat metodologiile de lucru, situație care a dus printre altele la prăbușirea, încă din faza de șantier a unui segment de drum, pe o lungime de 70 m și o lățime de 11 m, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz