2020-07-04 11:47

Reduceri de 50% la hotelurile din Capitală în cadrul programului "Weekend în București'

 |  14:25
Reduceri de 50% la hotelurile din Capitală în cadrul programului "Weekend în București'

Mai multe hoteluri din Capitală vor reduce tarifele cu 50% în cadrul programului special "Weekend în București', care începe vineri şi care are ca scop promovarea Capitalei ca o destinație de Crăciun.

Programul este derulat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Accesul gratuit la târgul de cadouri de la Romexpo ,,Bucharest Christmas Shopping” și turul pietonal ,,Descoperă Bucureștiul pe jos”, sunt câteva dintre noutățile programului din 2014.

Hotelurile participante în program, care își vor reduce tarifele cu 50% în weekend-urile din luna decembrie, respectiv 5-7 decembrie, 12-14 decembrie, 19-21 decembrie, vor avea prețuri începând de la 159 lei/persoană, la 2 stele (2 nopți cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă). Pentru hotelurile de 3 stele, prețurile încep de la 199 lei/persoană (2 nopți cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă), iar la cele de 4 stele, de la 259 lei/persoană (2 nopți cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă).

Potrivit FPTR, scopul programului este atragerea unui număr de 50.000 de turiști în luna decembrie veniți special pentru acest program, precum și punerea în valoare a patrimoniului cultural și turistic al Capitalei, într-o manieră inedita, prin marcarea în teren a trei trasee ce străbat zonele cu cea mai bogată încărcătură istorică și turistică. FPTR are în vedere atragerea într-o primă fază a turiștilor din țară, iar ulterior și din străinătate, pentru creșterea gradului de ocupare în hotelurile din București.

Turul pietonal "Descoperă Bucureștiul pe jos" va cuprinde obiectivele turistice din Piața Unirii, Biserica Curtea Veche, Hanul lui Manuc, Mânăstirea Stavropoleos, Calea Victoriei, Pasajul Vilacrosse, Piața Revoluției, Ateneul Român.

De asemenea, în cadrul programului, turiștii pot opta și pentru ,,Turul barurilor din Centrul Vechi, Coktail safari”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz