2019-07-16 07:14

Registrul Auto Român vine în sprijinul celor care vor să cumpere o mașină second-hand

 |  14:22
Registrul Auto Român vine în sprijinul celor care vor să cumpere o mașină second-hand

Registrul Auto Român (RAR) va pune în curând la dispoziția cetățenilor, probabil până la 1 noiembrie, întregul dosar de daune pentru orice mașină înmatriculată în România, la un preț ce nu va depăși 5 euro.

Istoricul masinii este ceea ce trebuie să consulte orice cumpărător de mașină second-hand, pentru a fi corect informat înainte de a lua o decizie de cumpărare.

În prezent, în România acest serviciu este oferit de site-uri specializate, la prețuri care se situează în jurul a 10 euro pentru fiecare dosar, informațiile fiind obținute pe baza seriei de șasiu a mașinii. Registrul Auto Român va oferi în curând informații mult mai detaliate, pentru un cost mai mult decât rezonabil.

Mai exact, Registrul Auto Român (RAR), în colaborare cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), va implementa un serviciu prin care toți cei care vor să cumpere o mașină second-hand vor putea afla prin SMS numărul real de kilometri, deficiențele tehnice avute de-a lungul timpului și cazierul de daune al mașinii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray