2020-08-05 14:49

Roberta îşi pune apropiaţii la Transporturi

 |  18:24
Roberta îşi pune apropiaţii la Transporturi

După ce anul trecut, fostul ministru al transporturilor, Anca Boagiu, l-a schimbat pe secretarul naţional al programului TRACECA, Iordache Dezideriu, cu Ionuţ Aurelian Lăcustă, un fost consilier al Robertei Anastase, ieri, actualul ministru Alexandru Nazare l-a numit pe Alexandru Ion Coita, un alt consilier al preşedintelui Camerei Deputaţilor în funcţia de secretar de stat.

Întrucât Ministerul Transporturilor avea un post vacant de secretar de stat, după ce Alexandru Nazare a fost numit ministru, Alexandru Ion Coita, reprezentant permanent al Camerei Deputaţilor la Parlamentul European, a fost numit în postul de secretar de stat, prin decizia premierului Mihai Răzvan Ungureanu. Născut în 1981, Coita a mai lucrat ca şi consilier pentru afaceri europene şi externe al preşedintelui Camerei Deputaţlor, Roberta Anastase, în intervalul 2009-2010, şi ca analist financiar în domeniul fondurilor europene la firma Destiny Funds SRL, în perioada 2007-2008, informează Mediafax. Din 2008 şi până în prezent, noul secretar de stat studiază la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative.

Fostul secretar naţional TRACECA, Iordache Dezideriu, a atacat în justiţie decizia de schimbare din funcţie, pe motiv că a fost înlocuit ilegal. “Conducerea Ministerului Transporturilor şipersoana care a semnat decizia de schimbare a secretarului naţional TRACECA, Iordache Dezideriu, au fost chemate în instanţă”, ne-au explicat surse din Ministerul Transporturilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz