2019-07-18 14:07

România, prima țară din UE în care BAT a lansat produsul inovator glo™

 |  19:27
România, prima țară din UE în care BAT a lansat produsul inovator glo™

România este prima țară din UE în care British American Tobacco (BAT) a lansat glo™, un produs nou și inovator destinat fumătorilor adulți, care încălzește – nu arde – tutunul.

Deoarece în cazul glo™ nu există ardere, așa cum se întâmplă în cazul țigărilor tradiționale, utilizarea glo™ are potențialul de a fi mai puțin riscantă decât fumatul.

glo™ nu produce fum, ci emite vapori de tutun, fiind un dispozitiv care încălzește stickuri din tutun la aproximativ 240°C. Vaporii formați prin încălzirea stickurilor speciale generează un gust natural de tutun, dar conțin cu aproximativ 90% până la 95% mai puține substanțe nocive decât fumul de țigară.

În comparație cu fumatul tradițional, glo™ produce mai puțin miros și nu generează scrum. Dispozitivul este deja disponibil în toată țara, pe www.glo.ro, și în magazinul dedicat din Băneasa Shopping City.

„glo™ este rezultatul unui proces de patru ani de cercetare care a implicat resurse impresionante și este cu adevărat un produs de înaltă performanță. Este simplu de utilizat datorită butonului unic, iar puterea extraordinară a bateriei face ca o singură încărcare să fie suficientă pentru utilizarea a până la 30 de Neostiks”, a declarat Richard Widmann, Area Director al British American Tobacco Southern Central Europe, citat într-un comunicat al companiei.

glo™ va fi utilizat împreună cu Kent Neostiks™, stickuri din tutun asemănătoare vizual țigaretelor, dezvoltate exclusiv pentru glo™. Kent Neostiks vor fi disponibile în trei arome diferite: „Bright Tobacco” (aromă de tutun), „Citric Mix” (aromă de citrice) și „Fresh Mix” (mentol).

 „Lansarea glo™ în România, în premieră în Uniunea Europeană, completează portofoliul companiei cu un produs nou, inovator, care are potențialul de a fi semnificativ mai puțin nociv decât țigările tradiționale”, a declarat Richard Widmann.

British American Tobacco este cel mai mare jucător de pe piața tutunului din România, cu o cotă de piață de 55%, fiind al doilea cel mai mare contribuabil la Bugetul de stat al României, cu aproximativ 1,6 miliarde de euro plătite anual sub formă de accize și impozite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray