2020-08-07 21:52

România este o pată neagră pentru turiştii germani

 |  17:20
România este o pată neagră pentru turiştii germani

România este o pată neagră pentru turiştii germani şi are o imagine care suferă masiv, iar acesta este unul dintre motivele pentru care TUI aduce anual pe litoralul românesc sub 1.000 de turişti, iar în Bulgaria 250.000, a declarat Dragoş Anastasiu, reprezentantul TUI în România.

„Turiştii germani fie nu văd România, nu ştiu absolut nimic despre România, este o gaură, o pată neagră. N-au auzit nimic, nici de bine, nici de rău. Sunt însă destul de mulţi care asociază România cu lucrurile care s-au întâmplat în ultimii 20 de ani, începând de la omorârea unui preşedinte în ziua de Crăciun, mineriade, val de azilanţi şi tot felul de furăcioşi la bănci...“, a spus Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, care reprezintă din toamna anului 2010 interesele concernului TUI în România. El crede că turiştii care vin în ţaranoastră sunt încântaţi, pentru că aşteptările lor sunt minime. „Realitatea noastră, aşa cum este ea, fără autostrăzi, fără spaţii verzi, cu câini vagabonzi şi aşa mai departe, oricum este mai bună decât percepţia", a afirmat Anastasiu, citat de economica.net.

Întrebat dacă statul a sprijinit turismul în acest an, reprezentantul TUI a afirmat: „Anul ăsta nu s-a simţit aproape nimic“.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz