2019-08-20 02:08

Românii din DIASPORĂ, obligați să depună declarații la FISC. Precizări de ultimă oră de la ANAF

 |  19:43
Românii din DIASPORĂ, obligați să depună declarații la FISC. Precizări de ultimă oră de la ANAF

Fiscul vine cu noi precizări pentru persoanele care încasează venituri din străinătate. ANAF atrage atenția asupra obligației depunerii de declarații fiscale.

"În urma articolelor apărute în mass - media și pe rețeaua de socializare Facebook cu privire la "Stabilirea rezidenței fiscale a persoanelor fizice la plecarea/sosirea din/în România și obligațiile fiscale ale persoanelor fizice care realizează venituri din străinătate, ANAF precizează următoarele:

 I. Referitor la obligația de depunere a chestionarelor privind stabilirea rezidenței fiscale Reamintim contribuabililor că persoanele fizice care pleacă din ţară pentru o perioadă sau mai multe perioade de şedere în străinătate care depăşesc în total 183 de zile, pe parcursul oricărui interval de 12 luni consecutive, au obligaţia completării şi depunerii formularului "Chestionar pentru stabilirea rezidenţei fiscale a persoanei fizice la plecarea din România".

 De asemenea, persoanele fizice sosite în România care au o şedere în statul român pe o perioadă sau mai multe perioade care depăşesc în total 183 de zile, pe parcursul oricărui interval de 12 luni consecutive au obligaţia completării formularului "Chestionar pentru stabilirea rezidenţei fiscale a persoanei fizice la sosirea în România". Obligația depunerii Chestionarelor pentru stabilirea rezidenţei fiscale atât la plecarea din România cât și la sosirea în România este reglementată de Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1099/2016 pentru reglementarea unor aspecte privind rezidenţa în România a persoanelor fizice.

Urmare depunerii chestionarelor, organul fiscal analizează situaţia concretă a persoanei fizice, luând în considerare prevederile convenţiei de evitare a dublei impuneri sau prevederile Codului fiscal, după caz, precum şi documentaţia prezentată de contribuabili în vederea stabilirii rezidenței fiscale. În ceea ce privește documentele justificative, menționăm că, organul fiscal poate solicita și alte documente pe care le consideră relevante pentru stabilirea rezidenței fiscale. Referitor la documentele justificative precizăm că acestea trebuie depuse în limba română, având în vedere că limba oficială în administrația fiscală din România este limba română, astfel că orice document sau înscris care se prezintă Agenției fiscale trebuie să fie însoțite de traduceri în limba română certificate de traducători autorizați.

În vederea informării contribuabililor care au obligația depunerii acestui chestionar și nu numai, Agenția Națională de Administrare Fiscală a publicat pe site-ul propriu Ghidul privind rezidența fiscală a persoanelor fizice, ghid ce este accesibil și în prezent în secțiunea “Asistență contribuabili” rubrica “Ghiduri curente” și care poate fi accesat la următorul link.

 II. Referitor la declararea veniturilor din străinătate Informăm contribuabilii că Agenția Națională de Administrare Fiscală realizează schimb reciproc de informații cu diverse state. Schimbul automat de informații cu Statele Membre ale Uniunii Europene, se realizează în baza Directivei 2011/16/UE privind cooperarea administrativă în domeniul fiscal, transpusă în legislația națională în Legea 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările și completările ulterioare, art. 291 prevăzând sfera de aplicare și condițiile schimbului automat obligatoriu de informații. În ceea ce privește schimbul automat dintre România și statele Non-EU, acesta se realizează în baza Convenţiilor pentru evitarea dublei impuneri, pentru prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitul pe venit şi pe capital care se încheie cu fiecare jurisdicție în parte.

Având în vedere cele mai sus menționate, invităm contribuabilii care primesc solicitări de a se prezenta la organele fiscale de a da curs acestora și de a clarifica aspectele ce le sunt comunicate, pentru a evita dubla impunere și a stabili statul care are dreptul de impunere a veniturilor realizate, conform prevederilor convențiilor de evitare a dublei impuneri și a Codului fiscal. În situația în care organul fiscal solicită prezentarea de documente justificative, îndrumăm contribuabilii să prezinte documentele solicitate iar în cazul în care acestea sunt emise într-o altă limbă, acestea să fie însoțite de traduceri în limba română certificate de traducători autorizați, astfel cum legislația prevede. În cazul neprezentării contribuabililor la organul fiscal, pentru clarificarea situației fiscale proprie, organele fiscale au obligația de a întreprinde în continuare demersurile prevăzute de legislația fiscală, în vederea impunerii veniturilor comunicate ca urmare a realizării schimbului internațional de informații. Informații suplimentare pot fi obținute prin accesarea site-ului www.anaf.ro, secțiunea “Asistenţă contribuabili” sau prin apelarea telefonică a Call-center-ului Agenței, la numărul de telefon +4031.403.91.60. De asemenea, contribuabilii se pot prezenta la sediile unităților fiscale, structurile de asistență pentru contribuabili.", se arată într-un comunicat al ANAF.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-09Parerea ta...

MILIOANE DE AMERICANI
09 Ian 2019

vor pierde accesul la banii propri, iar în unele cazuri, pentru totdeauna. Și elitele vor lua fără precedent controlul asupra banilor noștri și vieților noastre. Dar unul dintre cei mai respectați membri a decis de a sparge ordinele și a acceptat să expună planul lor în întregime, astăzi. Ceea ce el dezvăluie, vă vom arăta în următoare minute: CEVA CE AR PUTEA SALVA FAMILIA TA DIN RUINA FINANCIARĂ BRUSCĂ. Cel care va vedea ar putea într-o zi...să-și SALVEZE VIAȚA!!! -Salut, sunt JOHN BIRTH de la Daily Reckoning și vin astăzi de la poziția noastră cu vedere la Casa Albă, din capitala națiunii noastre. Bine ați venit la aceste informații de urgență cu JIM RICKARDS, consultant în amenințare financiară și consultant asimetric de război la Casa Albă, la Pentagon și CIA. Rickards ni se alătură astăzi cu un avertisment de urganță, unul pe care speră ca toți americanii îl vor asculta. Corespunzător înregistrărilor lui Jim, membru al comunității inteligente al Statelor Unite este timpul să vă pregătiți. Domnule Rickards, bine ați venit la emisiune.
-PLăCEREA ESTE A MEA,
09 Ian 2019

mulțumesc John pentru că sunt aici acum, -Echipa ta a identificat O REȚEA DE OPERATORI DE ELITĂ și ei și-au făcut drum în multe dintre cele mai puternice instituții financiare de pe pământ. Această LISTĂ include FONDUL MONETAR INTERNAȚIONAL, BANCA INTERNAȚIONALĂ SETTLEMENTS, WORLD BANK, BANCA NAȚIUNILOR UNITE și fiecare BANCĂ CENTRALĂ ÎN G20, inclusiv REZERVA FEDERALĂ. Atunci când SEMNALUL va fi dat, ACEASTĂ REȚEA VA SCOATE DIN PRIZĂ ȘTECHERUL SISTEMULUI FINANCIAR GLOBAL, care va face ca, orice bancă, orice intermediere de afaceri să meargă ÎN ÎNTUNERIC, ÎNTR-UN ATAC MASIV COORDONAT, și ultima lor listă de ”hituri”, dacă vreți spus așa, include aproximativ 5.967 de bănci, cum ar fi WELLS FARGO (1,88 trilion de dolari), CITIGROUP (1.81 trilioane de dolari) și JP MORGAN CHASE (2,46 trilioane de dolari), dar ei nu se vor opri la aceste bănci. OPERATORII ELITEI planifică în a prelua controlul la aproximativ 3.895 de administratori de active. Bine, acum Jim, te-ai aștepta să vezi că ei preiau controlul a BLACKROCK care are aproape 5 trilioane de dolari, a FIDELITY INVESTMENTS pentru două trilioane de dolari, a VANGUARD GROUP pentru trei trilioane de dolari și UBS și STATE STREET pentru o combinație de cinci trilioane.
ȘI CâND îNGHEțAREA
09 Ian 2019

vine, CETĂȚENII, la nivel național VOR PIERDE ACCESUL LA BANII LOR, aproape INSTANTANEU. Se estimează un MEGA-COLAPS ”INEVITABIL” DE 326 TRILIOANE DE DOLARI. NU VA FI PERMIS NUMERARUL SĂ INTRE SAU SĂ IASĂ DIN SISTEM, FĂRĂ APROBAREA REȚELEI și președenția lui Donald Trump, probabil, NU va supraviețui haosului pe cale să explodeze. Dar înainte de ajunge la detalii, vreau să reamintim telespectatorilor despre trecutul dvs., Jim. În 1970 ai ajutat Casa Albă să realizeze PETRODOLARUL. Acordul spunea că acțiunile dvs.ajută să salveze dolarul american și embargoul petrolier și răsturnarea războiului în Orientul Mijlociu. În 1981 ați ajutat Administrația Reagan să negocieze sfârșitul crizei ostaticilor iranieni, salvând 53 de vieți americane. În anul 1990 ai ajutat la împiedicarea căderii capitalului pe termen lung, gestionarea prevenirii colapsului sistemululi financiar mondial.
REZULTATUL =
09 Ian 2019

A FOST CEA MAI GRAVĂ CRIZĂ FINANCIARĂ, DE LA MAREA DEPRESIUNE. Acum, Jim, poți să spui că suntem pe punctul să experimentăm O NOUĂ CRIZĂ RADICALĂ, UNA CARE VA ÎNGHEȚA SISTEMUL FINANCIAR, CARE VA DUCE LA HAOSUL GLOBAL. În noua ta carte ”DRUMUL SPRE RUINĂ” spui: ”URMĂTOAREA CRIZĂ FINANCIARĂ NU VA FI DOAR O VERSIUNE MAI MARE A CRIZEI ANILOR 1998 ȘI 2008, VA FI CALITATIV ALTFEL, VA CUPRINDE MAI MULTE CLASE DE ACTIVE LA SCARĂ GLOBALĂ și va expune o INFLAȚIE care nu a mai fost văzută din 1970, INSOLVENȚA care nu a fost văzută din anii 1930, un SCHIMB care a căzut și care nu este văzut din 1914, PUTEREA STATULUI va fi chemată să STOPEZE PANICA. CAPITALISMUL VA FI DISCREDITAT ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA. Nu numai, venirea crizei va distruge mai mult decât bogăția investitorilor din 2008. Nu numai, va dura mult mai mult decât Marea Depresiune. ACESTĂ CRIZĂ VA FI ISTORICĂ PENTRU UN ALT MOTIV, și vorbesc despre această REȚEA DE ELITĂ care FOLOSEȘTE CRIZA ca și ”acoperământ”.
LA ORA STABILITĂ,
09 Ian 2019

vor lansa atacurile și sistemul financiar va merge în OBSCURITATE. MILIARDE DE MILIARDE VOR DISPĂREA INSTANTANEU ȘI ÎN MULTE CAZURI, P E R M A N E N T. Și sute de milioane de americani vor fi îndepărtați de banii proprii pentru luni, sau chiar ani. Acum, sună ca CEA MAI MARE CONFISCARE A AVERII DIN ISTORIE, nu există nicio îndoială. Jim, te rog, poți să împarți cu telespectatorii noștri, DE UNDE VINE ACEASTĂ AMENINȚARE ȘI CUM SĂ NE PREGĂTIM? -Să începem cu câteva fundaluri privind contextul deoarece știu că acest lucru trebuie să sune greu de crezut pentru unii telespectatori. Luam cina cu un prieten, nu cu mult timp în urmă în New York, într-un loc numit Oriole, care este în Midtown, tovarășul meu de cină a fost un consilier senior la Blackrock, după cu probabil știți. BLACKROCK ESTE ACUM, CEL MAI MARE MANAGER DE INVESTIȚII PE PLANETĂ. Gestionează DIRECT cinci trilioane de dolari în active și supraveghează alte 11 trilioane de dolari prin platforma sa, înseamnă că o firmă controlează mai mulți bani decât PIB-urile din China, Rusia și Japonia, combinate. Oricum, tovarășul meu de cină se întâmplă să lucreze direct pentru Blackrock CEO.
ÎN TIMP CE
09 Ian 2019

ne-am îngrijit de vinul nostru alb, seara a trecut și I-A SCĂPAT CEVA. Dacă-mi amintesc cuvintele ei, ea a spus ceva de genul: ”NE SPUN CĂ NOI, NU VOM PUTEA VINDE”. Despre CE vorbea? Despre CINE vorbea? Am pus câteva întrebări solicitând mai întâi contractele mele de la Washington, apoi câțiva oameni pe Wall Street. În curând am fost într-un avion pentru o serie de întâlniri la Londra, la Geneva, înapoi la New York, apoi în America de Sud. AM ÎNCEPUT SĂ FAC LEGĂTURA ÎNTRE PUNCTE ȘI MODELUL APĂRUT, A DEZVĂLUIT O R E Ț E A DE MAI MULT DE 189 DE PERSOANE POZIȚIONATE ÎN INTERIORUL INSTITUȚIILOR FINANCIARE MAJORE, ALE LUMII. Unii dintre ei dețin funcții de conducere în interiorul Băncii FMI și TOATE BĂNCILE CENTRALE ALE LUMII DIN G20, inclusiv propria noastră REZERVĂ FEDERALĂ. ELITELE ÎMPĂRTĂȘESC O VIZIUNE și sunt pe cale să o facă reală. Această VIZIUNE este o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ, O IMPOZITARE MONDIALĂ ȘI O MONEDĂ MONDIALĂ, pentru care au lucrat ani lungi în spatele scenei și se pregătesc să realizeze această viziune, ÎNCÂT...LITERAMENTE, AU MASCAT LEGILE DIN CADRUL FINANȚELOR INTERNAȚIONALE. Totul este în principiu la locul potrivit ACUM și în esență nu există nicio cale de a împiedica acest lucru. Atunci când CRIZA VA LOVI, vor învârti comutatorul CARE VA CONGELA SISTEMUL FINANCIAR GLOBAL, care le va da timp pentru a RESETA lumea economică, în conformitate cu viziunea lor.
CâND CRIZA VIITOARE
09 Ian 2019

se va desfășura, Președintele TRUMP va fi neputincios să o oprească, de fapt încercând să-i oprească, probabil, va slăbi puterea președintelui în totalitate. -Asta este într-adevăr uimitor, Jim, deci ce au vrut aceste elite de la contractul dvs.de la Blackrock? -În principiu doresc clasificarea Blackrock, este prea mare pentru a avea un eșec. Termenului tehnic este sistemic important pentru Institutul Național sau SIPPY, desemnarea în mod normal se aplică băncilor precum Bank of America. Dacă banca dvs.primește eticheta SIPPY înseamnă că guvernul vă va salva în primul rând într-o criză, dar înseamnă că și tu trebuie să predai controlul băncii până la dispariția crizei, în acest caz încearcă să reclasifice Blackrock, un manager de active prea mare pentru a eșua, în cazul în care reușesc, vor putea îngheța Blackrock când criza lovește. Clienții Blackrock nu vor putea să vândă, nu vor putea cumpăra, conturile lor se vor întuneca pe timp nedefinit și OPERATORII ELITEI vor PRELUA CONTROLUL de la CASETA NEAGRĂ, activități de la distanță prin intermediul internetului, dar cercetările noastre arată că planul lor de ”GHEAȚĂ 9” va merge MULT MAI ADÂNC de atât. -Te referi la PLANUL LOR DE ”GHEAȚĂ 9”, dar ce înseamnă asta?
-ASTA îNSEAMNă
09 Ian 2019

o trimitere la romanul lui KURT VONNEGUT, ”LEAGĂNUL PISICILOR” . În carte este un om de știință nebun care crează o nouă formă de moleculă de apă denumită ”gheața 9” care, când vine în contact cu alte molecule de apă, le înghețată la temperatura camerei. MUNCA UNEI SINGURE MOLECULE DE GHEAȚĂ POATE ÎNGHEȚA ÎNTREGUL OCEAN ȘI ASTA ESTE CEEA CE ACEȘTI CONDUCĂTORI SUNT PE PUNCTUL DE A FACE CU ECONOMIA MONDIALĂ. -Acum puteți împărtăși cu spectatorii noștri CINE SUNT EXACT ACEȘTI OPERATORI ȘI CARE ESTE OBIECTIVUL LOR ? -Ar putea fi așa cum am spus, John, mai mult de 189 agenții de elită au avansat încet în poziții de lider în întreaga lume. Acum se află în apropierea leadershipului la FMI, BANCA MONDIALĂ și chiar dețin de asemenea, controlul REZERVELOR FEDERALE. O mare parte din ceea ce se întâmplă la Banca Centrală din China, Rusia, India, Brazilia, Canada și Europa, așa cum le cunoașteți instituțiile constituie un fel de SUPRASTRUCTURĂ GLOBALĂ, FORMEAZĂ UN FEL DE CAPCANĂ ÎN JURUL VALORII A TUTUROR NAȚIUNILOR, LIDERII LOR NU SUNT ALEȘI DEMOCRATIC, NU SUNT RESPONSABILI FAȚĂ DE DVS.ȘI DE MINE. Acestea NU sunt la îndemâna Guvernului și a cetățenilor și TOTUȘI, ei DEȚIN SOARTA LUMII A SISTEMULUI FINANCIAR GLOBAL ÎN MÂINILE LOR.
PENTRU A OBțINE
09 Ian 2019

modul în care acționează, imaginați-vă o mulțime de sfere plutitoare și o sferă este etichetată FMI, o alta este etichetată FED, o alta este etichetată BILDERBERG, o alta este etichetată WALL STREET, o alta este etichetată BANCA CENTRALĂ, o alta este etichetată AGENȚIILE DE INFORMAȚII, o alta este etichetată MEDIA și așa mai departe...ELITELE ÎNLOCUIESC TOATE ACESTE SFERE și împreună formează REȚEAUA, un fel de DIAGRAMĂ 3D VENN, și indiferent în ce sferă locuiesc elitele, împreună împărtășesc aceeași viziune = O NOUĂ ORDINE MONDIALĂ, O IMPOZITARE MONDIALĂ ȘI O MONEDĂ MONDIALĂ. Toate acțiunile lor sunt orientate spre a avansa acea agendă. -Acum ne poți împărtăși IDENTITĂȚILE acestei ELITE cu spectatorii noștri?
NU CU MULT TIMP
09 Ian 2019

în urmă, de exemplu, m-am întâlnit cu unul din operatorii de rang înalt, un operator principal care a servit ca președinte al Rezervei Federale în timpul ultimei crize, pe care a considerat-o una dintre cele mai influente minți din domeniul bancar de astăzi. Ne-am întâlnit în privat, în timpul conclavului din Seoul, Coreea de Sud, desigur, eu vorbesc de BEN BERNANKE. Am plecat de la înâlnirea mea cu el uimit și convins că ”GHEAȚA 9” era REALĂ. Nu cu mult timp înainte de asta, am avut o întâlnire unu-la-unu cu un alt membru. Numele său este GIEUX MEN - Guvernator adjunct al Băncii Centrale din China, până de curând a fost înlocuitorul directorului general al FMI. El a fost un individ strălucit ca Bernanke și este plăcut și bineînțeles, nu există nicio îndoială în mintea mea că este membru al REȚELEI DE ELITE. SE PREGĂTEȘTE SĂ IMPUNĂ ”GHEAȚA 9” LA MILIOANE DE AMERICANI, DAR NU AM TERMINAT CERCETĂRILE MELE. De atunci, m-am întâlnit cu zeci de înalți oficiali, analiști de informații și foști colegi Wall Street, cercetarea mea m-a dus la o întâlnire finală ”față în față” la un summit, cu Șeful BILDERBERG.
NE-AM îNTâLNIT
09 Ian 2019

la Centru Rockefeller în Manhattan, și el a fost foarte nerăbdător ca să obțină opinia mea privind EURO ca valută și am fost fericit să i-o dau, desigur, în schimb pentru unele valoroase inteligențe așa cum spun în noua mea carte ”El nu a avut coarne”, de fapt mi-a dat un cadou frumos când ne-am despărțit, un Bozz Suedez albastru. Îl păstrez în biroul meu la casa mea din Connecticut, dar punctul meu este faptul că am ieșit din acele trei întâlniri convins de următorul lucru: ATUNCI CÎND VIITOAREA CRIZĂ PE CARE ELITELE O PLANIFICĂ, VA LOVI, VA ÎNGHEȚA SISTEMUL FINANCIAR ȘI EI ÎL VOR ÎNLOCUI CU UN NOU SISTEM CARE NU SE BAZEAZĂ PE DOLARUL AMERICAN. Atunci când se va întâmpla, ne vom trezi într-un mod foarte ciudat și tulburător la o nouă realitate. -Și pentru spectatorii care ne urmăresc astăzi, cu ce s-ar putea asemăna acea realitate în acea dimineață, cum se manifestă acest lucru?
-MAI îNTâI,
09 Ian 2019

înainte de a merge la culcare, trebuie să știe că o mare criză financiară este în curs, dar când se trezesc, o vor găsi mai rea și CONTAGIEREA S-A RĂSPÂNDIT LA NIVEL MONDIAL, ATUNCI CÂND MERG SĂ RETRAGĂ BANI, BANCOMATELE VOR SPUINE: ”ÎNCHISE TEMPORAR”. Când se duc să vândă stocurile lor, CONTUL va spune: ”TRANZACȚIA NU ESTE DISPONIBILĂ”. Atunci când merg la locul de afaceri, afacerea o vor accepta doar dacă este în numerar. Așa cum își dau seama cetățenii, ei sunt dependenți de banii lor, vor izbucni revolte, va fii într-adevăr foarte rău și foarte repede. -Cum va îngheța, de fapt și nu ar face-o să fie extrem de ilegal? -NU va fi tehnic ilegal pentru că au pregătit în liniște terenul și au mascat pierderile financiare, au schimbat regulile jocului pentru a permite ca acest lucru să se întâmple, scena este stabilită, ei au pârghiile la locul lor, luminile sunt poziționate, acum trebuie doar ca cineva să învârtă întrerupătorul și vor impune ”gheața 9” foarte rapid.
TOATE ACESTEA
09 Ian 2019

VOR FI LEGALE PENTRU CĂ AU MASCAT SISTEMUL ÎN FAVOAREA LOR! Aici, de exemplu, în SUA, Congresul a împins CEVA numit ”PUTEREA ACTULUI ECONOMIC INTERNAȚIONAL DE URGENȚĂ” sau IEEPA, acest lucru permite guvernului să înghețe activele conturilor, chiar să dețină instituții la voință, singura condiție este că există o amenințare pentru securitatea națională cu conectare externă, desigur, la o abordare globală a pieței fiecare criză financiară are legături externe, orice criză sistemică se potrivește cu contul și lucrul este atunci când viitoarea criză va lovi, va fi atât de rea, că președintele Trump nu va avea de ales, ci doar de a merge înainte cu planul elitei (din care face PARTE-N PARTE...dă-l în mă-sa de reptilian și p-ăsta!) -Wow, trebuie să recunoașteți că asta sună cam greu de crezut! Acum, cum ar putea acești agenți să înghețe întregul sistem financiar al țării?
-DIN FERICIRE
09 Ian 2019

avem unele exemple recente din viața reală pentru studiu. Elitele au efectuat o serie de cercetări, de ani de zile, până a ajunge la ”GHEAȚA 9”. Uitați-vă la Cipru, de exemplu. Acum câțiva ani economia cipriotă a avut probleme, mai ales băncile. FMI a intrat și a împrumutat Cipru cu zece miliarde de dolari, dar împrumutul a venit cu condiții. ACUM ACORDAȚI ATENȚIE PENTRU CĂ ASTA ESTE TOCMAI CEEA CE AU DE GÂND SĂ FACĂ, DAR IMAGINAȚI-O LA SCARĂ GLOBALĂ, ASTFEL ÎNCÂT PENTRU SCHIMBUL DE INJECȚIE DE CAPITAL, FMI A CERUT CONTROLUL ASUPRA SISTEMULUI BANCAR. Mai precis, FMI a înghețat întregul sistem, literalemente fiecare bancă din țară. Și au făcut asta pentru a asigura FMI că cererile au fost îndepllinite, inclusiv strict controalele de capital. Deci, cum au făcut toate acestea și ce impact a avut asupra cetățenilor obișnuiți? Cu bancomatele închise, chiar și Banca s-a închis definitiv în unele cazuri. Cetățenii nu au putut retrage bani și nici măcar nu au putut transfera fonduri de la unul, la altul. LUAȚI ÎN CONSIDERARE CE A URMAT DUPĂ EXTRAGEREA LA SCARĂ LARGĂ. FMI A FURAT PRACTIC DE LA ȘASE LA ZECE PROCENTE DIN TOTALUL CONTURILOR BANCARE CIPRIOTE. Cum a justificat acest lucru?
L-AU NUMIT
09 Ian 2019

un ”DIG”, pe care cetățenii obișnuiți trebuia să-l plătească pentru PAȘII FALȘI ai guvernului. Ținând cont de toate acestea, au fost făcute confiscări de bunuri la nivelul bilanțului cu instituțiile în sine. Nu au avut niciodată să confiște conturile individuale pe care le-au făcut, îngheață fiecare cont prin controlul câtorva dintre cele mai mari bănci din țară. Când următoarea criză va ajunge la noi, vom vedea aici în SUA și în jurul lumii, că va fi UN ATAC GLOBAL FOARTE DEZORDONAT A ÎNTREGULUI SISTEM , SIMULTAN. -Am fost reținut aici, nu a fost Cipru un exemplu destul de izolat al elitelor globaliste care preluau sistemul bancar al națiunii? -Nu este nici măcar aproape, John. S-a întâmplat același lucru în alte locuri, se întâmplă în Grecia chiar acum. După cum știți, Grecia a navigat o criză masivă a datoriilor. În 2015, FMI și partenerii lor au început să recapitalizeze băncile din Grecia, asta înseamnă că au acceptat să pompeze capitalul înapoi, în sistemul de amortizare, în schimb FMI A CERUT CONTROLUL BĂNCILOR și A CONTURILOR CETĂȚENILOR INDIVIDUALI.
BRUSC, FAMILIILOR
09 Ian 2019

grecești nu le-a fost peris să retragă mai mult de 460 de dolari pe săptămână. Imaginați-vă că încercați să vă plătiți ipoteca, gazul și alimente pe mai puțin de 500 de dolari, asigurarea medicală, desigur aceasta a dus la o panică larg răspîndită, revolte și mai rău. EXACT ASTA ESTE CEEA E VOM VEDEA PE O SCARĂ GLOBALĂ CÂND URMĂTOARE CRIZĂ VA LOVI! -În mod clar înghețarea poatea devasta cetățenii, astfel încât întrebarea mea este: DE CE VOR ELITELE SĂ FACĂ ASTA? -Bine, ai dreptate, desigur, asta a fost devastator pentru cetățenii greci, dar răspunsul scurt este...PENTRU CONTROL!” P.S. Bine-nțeles că tipul a făcut/face parte din sistem pentru că, până la sfârșitul interviului n-a dat soluția pentru a-i căpăcii pe demenții ăștia de guvernatori din toată lumea care li s-a pus pata pe omenire, s-o strângă din toate părțile numai ca să dețină ei controlul absolut al vieților noastre, de parcă ei sunt dumnezei, iar noi, petturile lor....mama lor de scelerați, dereglați!
ANONIM
12 Ian 2019

Ați zice că ar fi și o relație de "potențare" directă între deciziile economico-sociale și de finanțare luate de partidele ce asigură guvernarea și evoluția partidelor în sondaje, nefiind mulți aceeia ce ar dori să contribuie la rambursarea datoriilor făcute de cei ce guvernează, chestiune ce ar influența chiar și prezența la vot ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray