2020-05-25 09:01

Salarii de 20.000 lei pe lună pentru angajaţii companiei de stat Romgaz

 |  10:55
Salarii de 20.000 lei pe lună pentru angajaţii companiei de stat Romgaz

Angajaţii unei companii de stat primesc salarii imense, în valoare de 20.000 lei pe lună. Este vorba de compania energetică Romgaz, pentru care s-au aprobat cheltuielile salariale pentru noii angajaţi.

Guvernul a decis în cadrul şedinţei de săptămâna să aloce un fond suplimentar pentru cheltuielile suplimentare cu noii angajaţi, fond ce se ridică la 15,25 milioane de lei, potrivit romaniatv.net.

Potrivit surse citate, este vorba despre 66 de angajaţi, iar, în medie, pentru fiecare angajat s-au alocat aproximativ 20.000 de lei pe lună. La această valoare s-ar ridica salariul mediu al noilor angajaţi la Romgaz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-11Parerea ta...

GINA
11 Iul 2014

E nesimtire mare ceea ce se intampla, cu aceste diferente salariare URIASE in companiile de stat. Cum sa accepti asemnea salarii pe seama consumatorilor? De ce sa platim preturi ff mari pt a remunera salariatii cu asemena salarii??? Cine sunt angajatii ?Stiu ,sunt doar nepotisme , rude, , sotii, ale guvernantilor. Sa va fie rusine ca alocati asemnea bugete pt salarii pe spatele celor multi si saraci care traiesc cu 650 lei pe luna . Numai niste oamnei fara caracter pot face asa ceva, MI-e sila de toata clasa politica, exceptie facand cateva personaje . Credeti ca puteti cumpara ani cu bani sau fericirea?? FALS, nici una , nici alta nu puteti , va amagiti ca puteti fi mai fericiti daca aveti bani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine