2020-02-18 21:25

Schimbare în conducerea TRANSELECTRICA. Cine este noul președinte al directoratului companiei

 |  10:06
Schimbare în conducerea TRANSELECTRICA. Cine este noul președinte al directoratului companiei

Consiliul de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica l-a numit pe Adrian-Constantin Rusu în funcţia de preşedinte al directoratului, începând cu data de 7 mai, în locul Corinei Popescu, care ocupa această poziţie din luna iunie a anului trecut.

”I-a expirat mandatul, însă nu i s-a mai prelungit, din motive politice. Corina Popescu este un profesionist în domeniu, nu avea ce să i se reproşeze. Ea va rămâne membru în directoratul companiei”, au declarant, pentru News.ro, surse oficiale din piaţă.

La rândul său, Rusu a lucrat în cadrul Transelectrica circa 20 de ani.

”Începând cu data de 7 mai, încetează funcţia de preşedinte al Directoratului, denumit alternativ director general executiv sau chief executive officer al societăţii al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a Georgetei-Corina Popescu”, arată un comunicat al companiei.

Transelectrica este Operatorul de Transport şi de Sistem din România, care gestionează, operează, întreţine, modernizează şi dezvoltă reţeaua de transport care cuprinde 81 staţii electrice de transformare, cu o capacitate de circa 38.000 MVA şi 8.834,4 km de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV şi 750 kV, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport.

Compania are circa 2.200 de salariaţi şi se află sub autoritatea Ministerului Economiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine