2019-05-26 00:50


SCHIMBARE la vârful ANPC. Cine este noul PREȘEDINTE

 |  15:52
SCHIMBARE la vârful ANPC. Cine este noul PREȘEDINTE

Marius Bogdan Pandelică a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

SCHIMBARE la vârful ANPC. Cine este noul PREȘEDINTE
zoom

În locul său fiind numit Marius Pîrvu (foto). Totodată, în Monitorul Oficial au fost publicate mai multe decizii de înlocuire a unor secretari de stat. La Ministerul Economiei au fost eliberaţi din funcţii Petre Iulian Nicolescu, Stana Simona Ţeighiu-Jurj, Anca Magdalena Chiser şi au fost numiţi Ilie Călin Bodea, Bogdan Constantin Andronic şi Constantin Ivan.

La Ministerul Finanţelor a fost numit într-un post de secretar de stat Florin Horaţiu Iura, la Ministerul Culturii - Ion-Ardeal Ieremia, la Ministerul Muncii - Mergeani Nicea, la Ministerul Transporturilor - Ion Iordăchescu şi Călin Cristian Forţ, la Ministerul Educaţiei - Ariana Oana Bucur şi Ionel Florian Lixandru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-29

TAGURI: anpc, schimbare, presedinte, pandelica, marius pirvu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RO TARA FARA ROST
29 Mar 2018

Romania este stat mafiot nu are cum vreun post sau functie publica sa se ocupe prin concurs.Acolo unde se spune ca sun concursuri sau examene pt ocuparea postului se face pentru a se IMPUNE SPAGA CAT MAI MARE. In sistemul public nu exista in cazul ocuparii unui post sau functii criterii de selectie, de performanta (INDEPENDENTA, COMPETENTA, INTEGRITATE, MORALITATE, ETC) ci numai obedienta, nonvaloare, clientelism, prostitutie, curvasaraie, etc
Random imageUltimele stiri


STARBAG