2020-02-22 08:57

Schimbare la vârful TAROM. Pilotul Valentin GVINDA a fost numit director general al companiei aeriene, în locul Mădălinei MEZEI

 |  22:30
Schimbare la vârful TAROM. Pilotul Valentin GVINDA a fost numit director general al companiei aeriene, în locul Mădălinei MEZEI

Mădălina Mezei a fost demisă din funcţia de director general al companiei aeriene Tarom, potrivit unor surse din companie, citate de Mediafax. Aceasta fusese numită la conducerea companiei la jumătatea lunii iunie 2019.

Consiliul de Administraţie l-a numit, marți, pe pilotul pensionar Valentin Gvinda în funcţia de director general Tarom. Acesta este examinator de zbor autorizat și lucra în cadrul Tarom ca și comandant detașament ATR.

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat în repetate rânduri că este nemulţumit de managementul Tarom.

„Adică dacă ne uităm la încasările din ultima perioadă, la încasări care se fac de la terţe companii o să vedeţi că au fost în continuă scădere", a spus acesta pe 26 august 2019.

În 19 septembrie, Tarom a notificat sindicatele că urmează să restructureze peste 300 de locuri de muncă pe segmentul administrativ.

Răzvan Cuc a declarat anterior, într-o conferinţă de presă, că 300 de posturi aferente direcţiilor de achiziţii, economică şi comercială vor fi restructurate de către consiliul de administraţie, iar acestea doar pentru început, întrucât din cei 470 de angajaţi ai departamentelor tehnice, mulţi nu lucrează la întregul lor potenţial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine