2020-01-26 01:14

Schimbare RADICALĂ la o BANCĂ din România. Toţi CLIENŢII trebuie să ştie asta

 |  16:04
Schimbare RADICALĂ la o BANCĂ din România. Toţi CLIENŢII trebuie să ştie asta

Conducerea Piraeus Bank România, întrunită la mijlocul acestei săptămâni, a luat decizia schimbării denumirii societăţii şi a brandului comercial Piraeus Bank România (PBR), în „First Bank”, a anunţat unitatea bancară.

„Procesul de rebranding va începe la sfârşitul anului 2018 şi va continua în lunile care vor urma. Trecerea la noul brand va fi vizibilă, gradual, pe parcursul întregului proces. Activitatea băncii se va desfăşura normal. Toate angajamentele contractuale încheiate între bancă şi clienţii săi rămân active şi nu vor fi afectate de adoptarea noii identităţi de brand”, se arată în comunicatul Piraeus Bank România.

Modificarea se face în condiţiile în care, la 28 iunie 2018, Piraeus Bank România a fost achiziţionată de către JCF IV Tiger Holdings S.àr.l., entitate aparţinând grupului JC Flowers & Co. Este prima investiţie pe care fondul o face pe piaţa din România şi în Europa Centrală şi de Est. Finalizarea procesului de tranziţie către noul brand va fi anunţat de bancă tuturor clienţilor săi.

Cu sediul în Bucureşti, Piraeus Bank România operează prin 100 de unităţi bancare, are 1.200 de angajaţi şi aproximativ 130.000 de clienţi activi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine