2019-12-16 03:49

Scrisoare deschisă a patronatelor din turism către ministrul Turismului

 |  22:26
Scrisoare deschisă a patronatelor din turism către ministrul Turismului

De ceva timp, mai multe organizații patronale din turism sunt nemulțumite de prestația ministrului Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, fapt pentru care au recurs la modalitate inedită de protest.

Astfel, printr-o scrisoare deschisă (vezi documentul în facsimil), câteva structuri patronale și dar și o serie de investitorii semnificativi din turism îi solicit ă  ministrul Bogdan Trif să răspundă public la mai multe întrebări directe și acuzatoare privind aspecte care vizează activitatea ministerului și a mediului de afaceri din acest sector economic, dar și informații de natură politică.  “Exista un interes pentru a favoriza acționariatul anumitor entități care vor emite instrumente de garantare?”, “Considerați că există suspiciuni rezonabile asupra faptului că ați încurajat închirierea plajelor în acest an, fără a aviza caietul de sarcini?” sau “Ne puteți spune ce grup minoritar din PSD sau din afara acestui partid, reprezentați?”, sunt doar câteva din cele opt intrebări adresate public ministrului Turismului. Rămâne de văzut dacă Bogdan Trif va răspunde sau nu la întrebările patronatelor din turism.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-01

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

De ce riscă să fie Pîrjol-it turismul Surprinzător, premierul Ludovic Orban l-a numit, pe data de 28 octombrie 2019, pe Emil Răzvan Pîrjol în funcția de secretar de stat pentru Turism, dar acesta și-a preluat atribuțiile la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri la o săptămână de la numire, adică pe 4 noiembrie 2019
09 Dec 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray