2020-06-02 18:51

Se fac și ANGAJĂRI la Ministerul Finanțelor. Ce POSTURI sunt oferite

 |  12:36
Se fac și ANGAJĂRI la Ministerul Finanțelor. Ce POSTURI sunt oferite

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) anunță concurs de angajare pentru 11 persoane la Centrul național pentru informații financiare, care se ocupă de informatizarea ANAF. Decizia vine după ce cu doar câteva luni în urmă, ministrul de resort Eugen Teodorovici amenința cu concedierile mai multor angajați care nu dau rezultate.

„Ministerul Finanţelor Publice, cu sediul în Bulevardul Libertății nr. 16, sector 5, organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie vacante de consilier clasa I grad profesional superior (2 posturi), expert clasa I grad profesional principal (1 post), inspector clasa I grad profesional principal (1 post), consilier clasa I grad profesional asistent (1 post), expert clasa I grad profesional asistent (6 posturi) la Centrul național pentru informații financiare”, se arată în anunțul de angajare.

"Salariile din Ministerul Finantelor vor creste la nivelul anului 2022 si motivul pentru care am propus acest lucru este acela ca ministerul de Finante are un volum foarte mare de activitate, oamenii din Minsterul de Finante incearca sa isi gaseasca locuri de munca mai bine platite, dar ne-am asumat ca aceasta majorare se incadreaza in bugetul pe care Parlamentul l-a aprobat in zona de cheltuieli de personal. Cu alte cuvinte mai putini, mai eficienti si mai bine platiti", spunea Teodorovici la finalul lunii martie 2019.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine