2019-10-23 01:02

Se pregătesc CONCEDIERI la stat. ANUNŢUL făcut de ministrul de Finanţe

 |  12:17
Se pregătesc CONCEDIERI la stat. ANUNŢUL făcut de ministrul de Finanţe

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, pregătește măsuri care îi sperie pe bugetari.

 Toate instituțiile de stat vor face o evaluare pentru a afla de câți oameni au de fapt nevoie, astfel încât angajații care doar plimbă hârtii să dispară din schemă.

Teodorovici spune că aceste structuri de stat trebuie să devină exact precum firmele private care lucrează doar cu numărul de angajați de care au nevoie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-26Parerea ta...

EFICIENTU
26 Feb 2018

Acum ii concediaza, iar inainte de alegeri ii angajaza din nou.
BUBARU
26 Feb 2018

Pai tocmai cei care cara hartii sunt angajati pe pile! Sa vedeti ce cumetrii sunt in institutiile publice: soti si sotii, copii, amante, etc. Se vaitau ca au salarii mici, dar tot in institutiile publice se angajau. La salariile de acum este bataie! In concluzie, afara vor zbura cei fara pile, care muncesc si pentru ceilalti.
ANONIMUS
26 Feb 2018

In Franta sunt doar 19 ministere si doar 27 de secretari de stat. Cu maxim 3-7 directii. La noi directiile dintre ministere se suprapun intre ele iar secretarii de stat sunt la 135. Informatizarea si comunicarea sunt cheia unui sistem administrativ central eficient si flexibil. Nu au actualizate la zi nici site-urile proprii. Ministerele sunt pline de tineri care ar putea sustine domeniul privat si sa dezvolte afaceri, sa faca proiecte de dezvoltare. Dar la stat timpul merge, leafa merge, noi ne facem ca muncim.
ANONIM
26 Feb 2018

Inainte de 1990 erau sub 400.000 de bugetari acum sunt de 3-4 ori mai multi..... CCA 40% DINTRE EI TAIE FRUNZA LA CAINI AVAND SALARII NESIMTITE.
@ANONIM...
26 Feb 2018

și tocmai cei cca 40% sunt ținuți/menținuți în funcții...nu neapărat având salarii nesimțite! Pentru cei/cele cu salarii SUPER-NESIMȚITE și-n procent de 75%, du-te în Parlamentul Rușinii Naționale...acolo o să vezi pițipoance cu fusta pân-la cur și cu minte, cât acul de gămălie :)
DIGITALIZAREA VS SINECURIȘTII
14 Mar 2018

GREUUUU !!! A VRUT TOV. LENIN !!! KIX !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray