2020-02-19 13:01

Șef nou la Compania Națională Aeroporturi București. Cine este Gabriel STOE

 |  15:07
Șef nou la Compania Națională Aeroporturi București. Cine este Gabriel STOE

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti a decis, în şedinţa de vineri, numirea lui Gabriel Stoe în funcţia de director general interimar al companiei, ca urmare a încetării mandatului provizoriu de patru luni al lui Traian Panait în această funcţie, informează CNAB.

Noul director general interimar are 45 de ani, este de profesie economist şi a ocupat anterior diverse funcţii, atât în cadrul CNAB (inclusiv pe cea de director financiar), cât şi la TAROM, unde a fost director general interimar şi director financiar. Traian Panait a fost numit în funcţia de director general interimar al CNAB pe 4 octombrie 2018, cu un mandat de 4 luni, fiind acum înlocuit de Gabriel Stoe.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine