2019-10-19 15:13

Solicitările noi sunt de trei ori mai multe decât în 2015. Cererea turiştilor români pentru croaziere a crescut exponenţial

 |  16:51
Solicitările noi sunt de trei ori mai multe decât în 2015. Cererea turiştilor români pentru croaziere a crescut exponenţial

“Apetitul turiştilor români pentru vacanţe pe vase de croazieră a cunoscut o cerere puternică în acest an, solicitările noi au explodat practic, ajungând să fie de 3 ori mai mari decât aceeaşi perioadă a anului trecut. Plus 25 % din turiştii din anii trecuţi, care au petrecut concediile prin Grecia, Turcia sau Spania au optat anul acesta pentru o croazieră”, conform datelor proprii ale Fortuna Business Travel, una din cele mai vechi agenţii de turism din Bucureşti, se arată într-un comunicat.

Surprinzător, cele mai dorite croaziere nu sunt cele în Marea Mediterană, aşa cum ne-am aştepta, ci croazierele exotice în Caraibe, Emirate şi Asia de S-E. Între acestea, 80 % din rezervări reprezintă pachete complete cu avion inclus din Bucureşti şi transferuri, unde tarifele încep de la 600 de €/pers în cabina interioară, fără taxe de aeroport şi portuare pentru Emirate şi 1099 €/pers pentru cele din Caraibe. Pe locul 2, putem enumera itinerariile din clasica Mediterană, de Est şi de Vest cu ramificarea spre Insulele Canare(Tenerife) şi Madeira, urmate de croazierele în Fiordurile Nordului şi Europa de Nord.

“Turiştii români preferă croazierele de grup ‘la pachet’ cu avionul inclus din Bucureşti şi transferurile până la locul de îmbarcare/debarcare. În ultimele 4 luni am fost uimiţi de cererea foarte ridicată pentru Croaziere în Caraibe pentru care avem plecări din decembrie anul acesta până în ianuarie anul viitor, precum şi croazierele în EMIRATE cu zbor inclus, cu plecări din decembrie anul curent până în martie 2017”, arată oficialii Fortuna Business Travel.

Anul trecut, pe vremea aceasta, se bucura de un real success croaziera MSC în Mediterana, cu îmbarcare şi debarcare din Constanţa. Pentru anul acesta, încă nu există date despre plecarea din Constanţa, dar au apărut în oferte croazierele de grup în Caraibe (Cuba, Jamaica, Martinica, Cozumel, Dominicana, Guadelupa) şi croaziera de grup în Emiratele Arabe şi Qatar, informează agenţia de turism. "Pentru toţi cei care îşi doresc o vacanţă completă şi o altfel de experienţă de călătorie, unde aproape în fiecare zi vezi altă destinaţie sau insulă, propunem o croazieră, compania vedetă fiind MSC, cu cele mai accesibile tarife", se arată în comunicat.

Fortuna Business Travel activează pe piaţă turistică de peste 15 ani, oferind turiştilor city break-uri, zboruri charter, croaziere, oferte honeymoon, vacanţe exotice, precum şi servicii de tip corporate travel şi evenimente corporate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-25Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Românii, primii la turism în…Bulgaria Ministerul bulgar al Turismului a făcut, în această săptămână, un anunț incredibil pentru economia românească: în 2018, cei mai mulți turiști străini au provenit din România - 1. 370.000, cu 20,9% mai mulți decât în 2017
31 Ian 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray