2019-08-20 15:34

Tăriceanu ne liniștește: Niciun fel de IMPOZITE și TAXE noi în 2018

 |  12:59
Tăriceanu ne liniștește: Niciun fel de IMPOZITE și TAXE noi în 2018

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că în anul 2018 nu se va introduce niciun fel de impozite și taxe noi.

„Impozitul pe gospodărie nu l-am discutat. Am discutat despre impozitul pe venitul global. Urmează ca Ministerul de Finanțe să pornească la operaționalizarea acestui pe impozit pe venitul global, dar lucrul acesta presupune o logistică, stabilirea unor proceduri și nu există din partea ministerului un termen pe care să-l fi avansat.

Deci, pe măsură ce ministerul va avansa pe acest domeniu important, cred eu, dar a mai existat impozit pe venitul global, nu este o noutate. Și eu am venit. Nu e un impozit nou, subliniez. De altfel, filosofia pe care este construit programul economic este să nu introducem niciun fel de impozite și taxe noi în 2018. Din contra, încercăm să simplificăm actualele sisteme de taxe și impozite și să le reducem ca număr”, a spus Tăriceanu, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-26Parerea ta...

ANONIM
29 Ian 2018

ROMANIA DE 28 DE ANI NU ESTE GUVERNATA CI DISTRUSA SI FURATA CU SPRIJINUL sustinut al CLASEI POLITICE SFERTODOCTA SI MAFIOTIZATA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray