2019-11-15 00:29

Teodorovici a intrat în PANICĂ: România are nevoie urgent de 13 miliarde de lei

 |  23:35
Teodorovici a intrat în PANICĂ: România are nevoie urgent de 13 miliarde de lei

Guvernul a ajuns la fundul sacului! O spune voalat și economistul șef al Băncii Naționale, Valentin Lazea, dar o arată și datele furnizate de Eurostat care plasează România din nou pe locul 1 în Uniunea Europeană ca nivel al ratei inflației, ajunsă acum la 4,7%.

Potrivit unor surse guvernamentale citate de Capital.ro, până în decembrie 2018, Guvernul ar avea nevoie de 13 MILIARDE de lei, bani pe care nimeni nu ştie de unde să-i aducă la bugetul statului. Ministrul Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici i-ar fi cerut şefului ANAF, Ionuţ Mişa să facă rost de aceşti bani, însă Mişa i-ar fi replicat că nu poate obţine mai mult de 6 MILIARDE de lei. Presiunea este în acest moment foarte mare şi cei de la Fisc ar intenţiona să înăsprească şi mai mult controalele la firme şi a aplica amenzi pentru a reuşi să reducă din deficitul care există astăzi la Guvern.

 

Cu toate acesta, Ionuţ Mişa insistă că indiferent ce ar face, 13 miliarde tot nu va reuşi să aducă până la sfârşitul anului. În replică, Teodorovici ar cere ca acesta să fie înlocuit. Ce se va întâmpla la Guvern rămâne de văzut, însă un lucru este cert. România a devenit o ţară nesigură din punct de vedere economic şi a început să se împrumute săptămânal la rate din ce în ce mai ridicate. Asta arată disperare şi lipsă de viziune, iar scenariul Greciei nu pare unul atât de îndepărtat nici pentru ţara noastră.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-19Parerea ta...

ÎL ÎNTREB PE FRAIERUL ĂSTA
20 Sep 2018

de ce mama dracului nu indexați salariile și pensiile cu 5% datorită inflației?! Aștept răspuns!
ANONIM
21 Sep 2018

COCALARUL DE CATIFEA A FACUT TAMTARAM CU DRAGNEA DE MINA . SA VEDEM PINA LA SFIRSITUL ANULUI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray