2020-07-05 20:49

TEODOROVICI aruncă BOMBA! Bugetul pe 2019 nu se va încadra în ținta de DEFICIT: „Cu PSD la guvernare existau șanse, acum NU!”

 |  15:00
TEODOROVICI aruncă BOMBA! Bugetul pe 2019 nu se va încadra în ținta de DEFICIT: „Cu PSD la guvernare existau șanse, acum NU!”

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat că varianta de buget a social-democraţilor, pentru anul 2020, este în fază de proiect şi în zilele următoare poate fi prezentată, subliniind că "va avea toate veniturile incluse în tot ceea ce înseamnă angajament din partea noastră - şi salarii, şi pensii, şi partea de investiţii", informeză Agerpres.

„Este în fază de proiect, cred că zilele următoare îl putem şi prezenta, să spunem aşa, ca variantă a noastră de buget. Mai departe, cei care o să vină o să vă prezinte. (...) Eu am un proiect, o propunere, o filozofie a noastră. Nu pot să garantez că cei care vor veni vor merge pe aceeaşi propunere, nu am cum să fac asta, dar eu vă spun că noi, aşa, cum vedeam pe anul viitor bugetul avea toate veniturile incluse în tot ceea ce înseamnă angajament din partea noastră - şi salarii, şi pensii, şi partea de investiţii", a afirmat Eugen Teodorovici despre proiectul de buget de anul viitor.

Ministrul a adăugat că existau şanse cu guvernarea PSD de încadrare în ţinta de deficit.

"Existau şansele cu noi, acum nu. O să-l vedeţi prezentat, l-aţi avut pe cel pe septembrie, o să vă prezinte situaţia pe octombrie cei care o să vină, nu pot să anticipez eu care este deficitul", a mai declarat Teodorovici.

Ministrul a subliniat însă că există bani de funcţionare a statului până la finele anului.

"Încă o dată, aveţi până la final de an cel puţin două luni şi jumătate de funcţionare, în care orice guvern, dacă este cât de cât, aşa, de minime cunoştiinţe economice, poate să facă foarte multe. Acum, dacă spun că sunt mai buni, foarte bine, să vină să demonstreze acest lucru şi asta este. Numai că, din păcate, românii vor putea să compare şi vor simţi pe pielea lor această schimbare. Acum, pentru asta nu suntem noi vinovaţi sau, poate, şi noi suntem vinovaţi şi pentru acest lucru, dar... Vor putea să compare ceea ce unii au făcut şi alţii au promis - marea cu sarea ", a mai afirmat Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-12Parerea ta...

DE 30 DE ANI FACEțI PANARAMă
12 Oct 2019

Același joc stupid de 30 de ani, dus între ”opoziție” și ”putere” când de fapt, sunt două fețe ale aceleiași monede: CORUPTĂ ȘI HOAȚĂ, niciodată atinsă CU ADEVĂRAT DE JUSTIȚIA CARE ȘANTAJEAZĂ POLITICUL, DAR ȘI POLITICUL ÎI PERMITE SĂ FACĂ NOTĂ APARTE PRIN SALARII, SPORURI ȘI PENSII STRIGĂTOR LA CER DE NESIMȚITE! O țară de kk-t adusă în prag de faliment, datorită kk-ților care ”CONDUC” în loc să pută! Aceleași putori traseiste ce se lasă traseiate de la un partid la altul, f,ără pic de rușine...numai ciolanul să nu-l dea jos din gură, decât în faza de rigoris mortis! Totul e făcut ca să ne pregătească psihologic - ca de obicei - pentru tot ce e mai rău: tăieri de salarii, sporuri, NUMAI LA EI, NU! SYCTIR JAVRELOR!
ADEVăR SI REALITATE
12 Oct 2019

EXCLUSIV! OrlandoGate. Amantele care gestionează sute de milioane de euro au infectat România. „Când are interes își ridică fusta” este una dintre frazele șocante făcute de o amantă despre altă amantă. Și mai șocant este că fetele nu sunt răsplătite cu niște bani. Ele sunt puse în funcții strategice. În fruntea unor obiective de interes național."
INTERESUL POARTă FESUL
12 Oct 2019

indiferent de sex! CURVE aisunt toți....nici nu știi dacă unul/a care a fost PSD-st, iar acum e PeNa-list, fost PMP-st, PD-st, ce fel de struțo-cămillă mai e în prezent prin d-ale ALDE care s-a ”născut” aiurea, ne-validat la ”alegeri” și acceptat de BEC și de toți ceilalți tâmpiți ! Asta îi și dă de fapt de gol - ușurătatea schimbării partidului politic, precum chiloții și/sau fusta/kiltul!
HAZNA
13 Oct 2019

Inpuscat in piata Giulesti sau Ferentari
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz