2019-10-14 22:01

TEODOROVICI, critici la adresa BĂNCILOR: „Nu sunt adevărați parteneri pentru mediul de afaceri...”. Ce îl nemulțumește pe ministrul FINANȚELOR

 |  13:39
TEODOROVICI, critici la adresa BĂNCILOR: „Nu sunt adevărați parteneri pentru mediul de afaceri...”. Ce îl nemulțumește pe ministrul FINANȚELOR

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, critică atitudinea băncilor care susţin că sunt parteneri cu mediul de afaceri, el spunând că instituţiile financiare vor fi "cu adevărat parteneri” atunci când efectiv vor relaxa foarte mult condiţiile” şi că deocamdată băncile îşi plasează "cât mai avantajos finanţele”, informează News.ro.

Prezent luni, la Ploieşti, la fabrica British American Tobacco, ministrul Finanţelor a afirmat că băncile nu sunt "cu adevărat” parteneri ai mediului economic, ci doar finanţatori care-şi plasează cât mai avantajos pentru ei banii.

”Tot timpul aud de băncile care sunt partenere cu mediul economic… Nu. Băncile vor fi partenere când efectiv vor relaxa foarte mult condiţiile de finanţare în piaţă. Atunci vor deveni cu adevărat parteneri. Până una-alta sunt finanţatori care plasează într-un mod cât mai avantajos pentru ele finanţele disponibile”, a spus Teodorovici.

Ministrul Finaţelor a avut şi o replică pentru reprezentanţii fabricii de ţigări care au prezentat cifrele companiei şi au subliniat faptul că fabrica de la Ploieşti este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat.

"Chestiunea aceasta că plătiţi la bugetul de stat… Păi plătiţi, că facem business împreună. Plătiţi ceea ce trebuie să plătiţi, ce spune legea, nu plătiţi nimic altceva în plus. (…) Deci dumneavoastră veţi plăti ceea ce spune legea. Ideea e să o faceţi în cât mai mare măsură. Noi ca stat vă vom stimula pentru a crea în special business”, a mai spus Teodorovici în discursul ţinut cu ocazia evenimentului organziat de fabrica din Ploieşti . 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-11Parerea ta...

BELINO
12 Iun 2018

DAR BANI DIN AFACERI ALE FIRMELOR SI BANCILOR STRAINE SE CUNOASTE ?? SE IMPOZITEAZA LA ADEVARATA VALOARE SI PROCENT ?? PROCENTELE DIN REDEVENTE SAU LUAT ????????? SAU ACTUALIZAT ?????? ACOLO SINT BANI MSI AVEREA NOASTRA . SA VEDEM LA SFIRSITUL ANULUI GAURA DIN BUGETUL GESTIONAT . CIT IMPOZIT PENTRU STAT , AI LUAT DE LA AFACERILE LUI TIRIAC ????????????? TIRIAC ??????
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Prietenii știu de ce a lăsat Teodorovici bugetul fără protecție Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, este disperat după imagine și funcții, fapt pentru este dispus să stea 24 de ore din 24 în fața camerelor de luat vederi. Dar, atunci când trebuie să răspundă clar și la obiect, pasează imediat răspunderea, așa cum este cazul întârzierii bugetului pe acest an, ori se eschivează mai ceva decât Mihai Covaliu sau Ana Maria Brânză
07 Mar 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray