2020-08-03 16:03

TEODOROVICI recunoaște: „Statul a dus multe zone la faliment, la INSOLVENȚĂ, la dispariţia unor firme!”

 |  09:55
TEODOROVICI recunoaște: „Statul a dus multe zone la faliment, la INSOLVENȚĂ, la dispariţia unor firme!”

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarant că ”statul român nu a fost un partener pentru mediul de afaceri”, ba chiar mai mult, ”a dus multe zone la faliment, la insolvenţă, la dispariţia unor firme”, informează News.ro.

Teodorovici spune că îşi doreşte schimbarea acestei abordări, astfel încât să nu mai fie poprite conturi şi executate silit firmele sau chiar primăriile ”pentru cea mai mică întârziere”.

Eugen Teodorovici a fost întrebat, la Antena 3, ce părere are despre faptul că mulţi oameni de afaceri se plâng de abordarea ANAF şi a spus că ”până la finalul anului lucrile se vor schimba”.

”Statul, faţă de primăriile care sunt în situaţii dificile, vine şi le mai trânteşte una: le blochează conturi, nu-i mai lasă pe primari să facă investiţii, este o aberaţie. Statul trebuie să se îngrijească ca lucrurile să meargă în continuare, ca acele proiecte să fie duse la bun sfârşit”, a spus ministrul de Finanţe.

Acesta a explicat că statul nu a fost ”un partener pentru mediul de afaceri”.

”Tu, stat, vii şi într-o firmă dai şi mai tare? Pentru cea mai mică întârziere, imediat îi opeşti conturile, îi pui sechestru, o execuţi. Este o abordare care trebuie schimbată. Statul român, din păcate trebuie să o spun, nu a fost un partener pentru mediul de afaceri. Statul a girat, prin prezenţa multor incompetenţi în funcţiile acelea de reprezentanţi ai statului în consiliile de administraţie în companiile de stat. Statul este cel care a girat, care a dus multe zone la faliment, la insolvenţă, la dispariţia unor firme”, a mai spus Eugen Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-28Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Sep 2018

cam tarziu v-ati dat seama ca ati distrus mediul privat....pentru ca politicienii sunt prea ocupati cu spagile si ciordelile
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz