2019-09-16 11:31

Teodorovici se laudă că a finalizat proiectul BUGETULUI de stat

 |  12:13
Teodorovici se laudă că a finalizat proiectul BUGETULUI de stat

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, sâmbătă dimineaţa că ministerul de resort a fost finalizat proiectul bugetului de stat.

„Când vine Parlamentul, din vacanţă, va găsi proiectul de buget realizat, propus, am făcut calculat, estimări. Ştiţi că suntem o Coaliţie la guvernare, este normal ca acest proiect să se discute. Noi, Finanţele, am terminat partea de buget. Urmează această discuţie la nivelul Coaliţiei. Atunci când toate lucrurile sunt convenite, se afişează public. Nu este niciun fel de problemă în a finanţa ceea ce înseamnă zi de zi - ministere, agenţie, salarii, investiţii. Am avut discuţii cu ministerele - ştiu cum au de procedat”, a spus, Eugen Teodorovici la Antena 3.

Bugetul este construit cu un PIB de 1.022,5 miliarde de lei (221,5 milioane de euro), o creştere economică de 5,5% şi un deficit bugetar de 2,5%, conform ministrului de resort. Bugetul este construit pe o inflaţie de 2,8%, în condiţiile în care în noiembrie a fost de 3,43%, un curs de schimb leu/euro de 4,62 lei, în condiţiile în care, în prezent, este de peste 4,67 lei, şi o creştere a numărului mediu de angajaţi de 3,8% (5,3 milioane de lei).

„Toate cheltuielile prevăzute pentru întregul an, de la salarii şi pensii şi bani pentru investiţii sunt asiguraţi nu înseamnă că luna ianuarie nu va fi prinsă în anul 2019 (n.r. - în bugetul pentru 2019)”, a încheiat Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-12Parerea ta...

ANONIM
12 Ian 2019

BIZDARE POATE AI UITAT DE CEA MAI MARE FINALIZARE PE 2019 E CU BLONDA DE LA ANAF ............
ANONIM
12 Ian 2019

Mie mi-a placut legea bacsisului. Cu freza lui, mai bine il pui sa serveasca bauturi la discoteca de la tara.
ANONIM
13 Ian 2019

Cum ați comenta despre faptul că domnul Orlando a anuțat public despre faptul că domnii, Dragnea, Tăriceanu și Vâlcov "au realizat" deficit bugetar ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray